Regenboogwimpers

Regenboogwimpers is een trend die al wat langere tijd te zien is op Instagram (where else?). Het past goed bij de regenboogwenkbrauwen en het zeemeerminnenhaar, dan heb je een kleurrijke look voor een feestje te pakken. Toegegeven, deze gekleurde wimpers zijn wel een leuke en toch vrij subtiele manier om letterlijk wat meer kleur aan je look te geven… Misschien is deze trend toch zo gek nog niet!

 

Verschillende soorten regenboogwimpers

Naast de ‘gewone’ regenboogwimpers waarbij je alle kleuren van de regenboog kunt zien (logisch…) , zijn er ook Instagrammers die experimenteren met verschillende kleurschakeringen. Zo hebben we een vrouw gevonden die neonroze, neongeel en neongroen om en om heeft aangebracht, en een meisje dat alleen de kleuren blauw, roze, paars en zwart op haar wimpers heeft aangebracht. Het geeft allemaal een net iets ander effect, and we like it!

 

Kleuraccenten in plaats van regenboogwimpers

Vind je het toch iets te gek om je wimpers alle kleuren van de regenboog te geven? Misschien is de gedeeltelijke regenboogwimper dan iets voor jou. In de Instagramcollectie hieronder hebben we een afbeelding van een vrouw staan die bijvoorbeeld alleen aan de uiteinden van de wimpers kleurrijke extensions heeft toegevoegd. En het meisje dat alleen subtiel blauwe en roze-paarse extensions tussen haar wimpers heeft gezet vinden we ook best wel mooi. Toch maar even proberen..

 

Regenboogwimpers inspiratie

Hieronder hebben we weer een collectie van de mooiste regenboogwimpers voor je verzameld. Van regenboog extensions tot regenboogwimperverf en wimpers tot op de jukbeenderen, deze vrouwen proberen echt alles. Wat denk jij? Zou je de regenboogwimpers nog een keer uit willen proberen? Of houd je het toch liever bij een donkerbruine of zwarte mascara?