Regenboog wenkbrauwen

Regenboog wenkbrauwen zijn inmiddels weer helemaal terug van weggeweest: Instagram wordt overspoeld door vrouwen (en soms ook mannen) die hun felgekleurde regenbogen showen. Is dit een trend voor de zomer van 2016, of niet? 

 

Regenboog wenkbrauwen trend

In navolging van de regenboog highlighter en de regenboog wimpers, zijn nu dus de wenkbrauwen aan de beurt. Hoe creëren de Instragrammers deze felgekleurde brows? In principe kom je met een paar felgekleurde oogschaduw kleuren al een heel eind. Breng ze aan met een oogschaduw kwastje om het pigment op je wenkbrauwen aan te brengen. Oogschaduw poeder is perfect hiervoor. Met een beetje was voor je wenkbrauwen of gel kun je de kleur vastzetten voor je de poeder aanbrengt.

 

Regenboog variaties

Je kunt hierbij kiezen voor een complete regenboog verdeeld over twee wenkbrauwen, of een regenboog op iedere wenkbrauw. Sommige Instagrammers hebben er ook voor gekozen om een aantal kleuren van de regenboog te gebruiken, zodat ze wenkbrauwen met groen- en blauwtinten krijgen of juist wenkbrauwen met rood- en paarse tinten. Ben je niet zo van de felle kleuren, dan kun je ook voor een pastelvariant gaan. Of wil je het juist nog opvallender? Dan is de metallic regenboog misschien iets voor jou.

 

Regenboog wenkbrauwen voorbeelden

Is dit een nieuwe trend die iedereen gaat volgen? Voor een festival of een feestje zijn de extreem gekleurde wenkbrauwen misschien een leuk idee, maar om gewoon naar je werk of studie te dragen....? Bekijk hieronder een selectie van regenboog wenkbrauwen die we op Instagram tegenkwamen. 

 

 

 

Een foto die door jenten_10 is geplaatst op 18 Mei 2016 om 8:00 PDT