Pomponnagels voor je volgende feestje?

Hoe gekker de nageltrend, hoe leuker we het vinden als er verschillende designs van opduiken. Bij de pompontrend moesten we toch wel even twee keer kijken. Pompons ter grootte van je nagel… op je nagel? Praktisch is anders, maar het ziet er wel heel lief en zacht uit. Bekijk hier de voorbeelden van de pomponnagels en doe inspiratie op voor jouw pompon nagel.

 

Pomponnagel trend

Hoewel die enorme pompons direct opvielen en misschien, nou ja, zeker weten onhandig zullen zijn, spotten we ook een aantal variaties. Zo was er een Instagrammer die een aantal kleine pompons aan de randen van de nagels aanbracht in verschillende kleuren. Dit matchte ze dan met de nagellak eronder. Of wat dacht je van pompons in alle kleuren van de regenboog? Dat is wel de ultieme touch aan een kleurrijk kostuum of clownsoutfit (we verwachten niet dat je dit naar je werk zal dragen…). Je kunt natuurlijk ook voor een subtielere look gaan en pompons in dezelfde kleur kiezen. Combineer dit met een contrasterende nagellak-kleur of voeg er nog wat nail-art aan toe.

 

Pomponnagels voor seizoenen en feestdagen

Er zijn dus zelfs instagrammers die de pompons gebruikt hebben voor themanagels die gespitst zijn op een bepaalde feestdag of seizoen. Zo heeft een creatieveling de pompon gebruikt als konijnenstaartje voor een paas-look. Een ander vond de pompons lijken op sneeuwvlokken en creëerde daarmee 3D-sneeuwnagels. Een van de meest bijzondere creaties vonden we echter de pompon-hangers. Deze inventieve Instagrammer plakte dus een glittersteen op haar nagel met twee kleine kettinkjes met pompoms eraan. Oké, het is echt niet handig, maar misschien naar dat ene feestje… Ze zien er wel erg leuk uit!

 

Inspiratie voor pomponnagels

Bekijk hieronder een selectie van de leukste pomponnagels voor verschillende gelegenheden. Bovenstaande beschrijvingen kun je er ook terugvinden. Zit er een stijl tussen die jou aanspreekt? Of blijf je het een onhandige trend vinden die je nooit zou uitproberen? 

 

 

 

So I decided to create Pom Pom nails as Pom poms are trending ... #pompomnails #nailblogger #naionailsuk #naionails #nailart #youtuber

Een foto die is geplaatst door kirstyMeakin (@kirstymeakin) op 11 Sep 2016 om 2:53 PDT