Pixelhaar verovert de kapsalon

Goed, we hadden al bizarre haartrends voorbij zien komen (watermeloenhaar, zeemeerminnenhaar?). Toch weet de kapperswereld weer iets te bedenken wat ons volmondig ‘wow’ doet zeggen. Pixelhaar is een haartrend die snel aan populariteit wint en we kunnen direct zien waarom. Dit zijn kapsels waar je nog even naar blijft kijken!

 

Pixelhaar

Pixelhaar ziet eruit zoals het heet: de verf bootst pixels na en geeft je echt het gevoel naar een computerspel te kijken ‘van vroeger’. Iemand zin om Tetris te spelen? Of dat leuke tv-scherm dat je kreeg als er iets verkeerd ging… Dit kapsel ziet er op het oog al ingewikkeld uit, maar het wordt helemaal bijzonder als de kapper in kwestie (@xpresioncreativos) laat zien hoe het haar is opgebouwd (zie video hieronder). 

 

Pixelhaar is te stijlen in meerdere kapsels

We kunnen het bijna niet omschrijven, maar een kapsel dat verschillende patronen ‘verbergt’ komt nog het beste in de buurt. Zodra je het haar gaat stijlen of föhnt, zie je het patroon veranderen. Ook tijdens het kammen komen de verschillende patronen naar voren.

 

Inspiratie voor pixelhaar

Wil jij nu graag je kapper verrassen (of flinke hoofdpijn bezorgen) door om een pixelkapsel te vragen? Bekijk hieronder nog een aantal Instagram-foto’s ter inspiratie.  Zoals je ziet kan het bij kapsels voor lang haar en kort haar. Een vereiste is wel dat je steil haar moet hebben, met krullen gaan de ‘pixels’ omkrullen en gaat het effect verloren. Mocht je toch een pixelkapsel met krullen gezien hebben dan horen we het graag! Stuur een mailtje naar info@esthetichealth.nl zodat we de link erbij kunnen plaatsen. 

 

Haarinspiratie

Nog meer haarinspiratie? Bekijk dan zeker onze artikelen over zeemeerminnenhaar en watermeloenhaar. Ook voor haarverzorgingstips kun je op ons beautyblog terecht. Heb je nog een leuke tip of foto van haartrends? Stuur ons zeker een mailtje en wie weet zie je binnenkort jouw tip wel terug op de website.