Close

Persbericht - Pure Marula Facial Oil

 

 

PURE MARULA FACIAL OIL

Lancering van dé beauty olie die de huid laat stralen

                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Oliën spelen een invloedrijke rol bij het mooi houden van de huid en zijn een onmisbaar onderdeel van het menselijk lichaam. De huid kan soms wel wat extra hulp gebruiken, bijvoorbeeld door super krachtige antioxidanten. Pure Marula Facial Oil is een honderd procent natuurlijke olie, laat de huid stralen en geeft de huid de subtiele glow waar iedereen naar op zoek is.


Pure Marula Facial Oil is op eindeloos veel manieren te gebruiken. Zo werkt het fijn tegen een droge huid, is het een krachtig anti-aging product en het helpt zelfs om de huidschade veroorzaakt door bestralingstherapie aan te pakken.

De huid heeft gedurende de dag nogal wat te verduren en deze intense olie beschermt de huid tegen de invloeden van buitenaf die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Pure Marula Facial Oil laat de huid er zacht, soepel en stralend uitzien.

 

Wat zijn de voordelen?

 

-        Pure Marula Facial Oil zorgt voor directe, langdurige hydratatie, verbeterde elasticiteit van de huid en het vermindert rode plekjes en irritaties. Kortom: direct een zachte huid met een subtiele glow.

-        De huid wordt beschermt tegen invloeden van buitenaf die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.

-        Door het hoge gehalte antioxidanten en de aanwezigheid van vitamine E, mineralen en vetzuren Omega 6 & 9 is Pure Marula Facial Oil een krachtig anti-aging product. Het bevat zestig procent meer antioxidanten dan bijvoorbeeld de bekende arganolie en druivenpitolie.

-        De voedende olie is erg zacht en trekt snel diep in de huid, zonder een vettig laagje achter te laten.

-        Pure Marula Facial Oil is honderd procent natuurlijk en vrij van conserveringsmiddelen, synthetische stoffen, sulfaat en parabenen.

 -        De verzorgende olie is geschikt voor ieder huidtype.

 

 

Hoe gebruik je het?

 

Pure Marula Facial Oil is op verschillende manieren te gebruiken. Zo is het direct als hydraterend product te gebruiken op gezicht, nek en decolleté, door de olie zachtjes in de huid te masseren voordat andere huidverzorgingsproducten worden aangebracht. Ook werkt het goed om de huid een extra boost geven. Hiervoor dienen twee à drie druppels van de olie toegevoegd te worden aan andere huidverzorgingsproducten, zoals aan een cleanser, masker of foundation.

 

Mooi van buiten én van binnen - het verhaal achter Pure Marula Facial Oil

 

Met het fair trade produceren van de verzorgende olie, ondersteunt Marula onder andere vrouwen en families in Afrika. Zij oogsten de vruchten van wilde marulabomen op een duurzame manier, waarbij alleen gevallen vruchten gebruikt en met de hand geselecteerd worden. Na het drogen van de vrucht wordt de olie uit de pitten verkregen, er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van chemicaliën. De olie wordt volledig handmatig en natuurlijk geproduceerd, waardoor de hoogste kwaliteit en het puurste product gegarandeerd wordt. De andere delen van de vrucht worden gebruikt door de plaatselijke bevolking: er wordt dus niets verspild.
 

 

Waar is het te koop?


Pure Marula Facial Oil is verkrijgbaar bij de betere salon en parfumerie in de Benelux. Meer informatie en dichtstbijzijnde verkooppunten zijn te vinden via www.marulaoil.nl. De adviesprijs is €70 voor een flacon van 30 ml en €90 voor een flacon 50 ml.

 

Noot voor de redactie en niet ter publicatie

Voor meer persinformatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
info@esthetichealth.nl


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed