Close

Ontdek het verhaal achter RevitaLash, bekend van het wimperserum

Ontdek het verhaal achter RevitaLash, bekend van het wimperserum
Fotocredits: RevitaLash

Ken je het merk RevitaLash al? RevitaLash staat bekend om haar wimperserum, genaamd RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner, die de wimpers gezonder, voller en langer laat ogen. RevitaLash Cosmetics heeft miljoenen mensen over de hele wereld blij kunnen maken met mooie wimpers, maar ken je ook het verhaal achter het merk RevitaLash?

 

RevitaLash is ontwikkeld door Micheal Brinkenhoff. Dr. Michael Brinkenhoff, een oogarts met meer dan 30 jaar ervaring, werd geïnspireerd door zijn vrouw Gayle om een baanbrekend cosmetica merk op re richten, genaamd RevitaLash.

 

‘’Ons verhaal begon in 2006 toen ik oogarts was, ik werd geïnspireerd door mijn vrouw Gayle om een cosmetica product te creëren die haar mooier zou laten voelen tijdens haar gevecht tegen kanker. Wanneer iemand om wie je geeft pijn heeft, kun je je ongelofelijk hulpeloos voelen. Het deed mij ontzettend goed om op mijn eigen manier Gayle te kunnen helpen er weer bovenop te komen. Het was geweldig om te zien hoe blij ze was met haar prachtige wimpers." Dr. Michael Brinkenhoff

 

Micheal Brinkenhoff wilde zijn vrouw Gayle helpen om weer mooie wimpers te krijgen. Door intensieve chemotherapie waren haar wimpers erg breekbaar, dun en minder vol geworden. Gayle werd een inspiratiebron voor haar man om een collectie van betrouwbare producten te ontwikkelen die natuurlijke schoonheid omarmt, zelfvertrouwen geeft en revitaliseert. In samenwerking met getalenteerde wetenschappers heeft dokter Brinkenhoff een formule ontwikkeld om Gayle haar wimpers er weer sterk, gezond en glanzend uit te laten zien. Vertrouwen, integriteit, schoonheid en innovatie blijven de kernwaarden van het merk. RevitaLash blijft groeien en is toonaangevend in de categorie van wimper-, wenkbrauw- en haarverzorging. De gehele collectie heeft door de jaren heen meer dan 10.000 trouwe klanten zoals spa’s, salons en retailers opgedaan.

 

RevitaLash wimperserum

Het begon allemaal met één product, het RevitaLash wimperserum. (Ook wel RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner genoemd). Het RevitaLash wimperserum verzorgt de wimpers intensief en zorgt er voor dat de wimpers er gezonder, voller en langer uit gaan zien. Het serum helpt broosheid en breekbaarheid te verminderen en flexibiliteit en glans van de wimpers te verbeteren. Binnen een paar weken zien de wimpers er gezonder een voller uit. Met het RevitaLash wimperserum ligt een prachtige oogopslag binnen bereik!

 

Het RevitaLash wimperserum is op waterbasis en is daardoor ook geschikt voor mensen met wimperextensions en ook goed te gebruiken in combinatie met wimperverf. Na het succes van het wimperserum werd het assortiment van RevitaLash verder uitgebreid. Momenteel bestaat het assortiment uit haarverzorging, wimperverzorging, wenkbrauwverzorging, en verschillende make-up producten zoals mascara, wenkbrauwgel en eyeliners. Onlangs heeft RevitaLash haar collectie uitgebreid met een ooggel & primer, om zo een complete oogverzorging aan te kunnen bieden.

 

Hoe gebruik je een wimperserum?

Gebruik het RevitaLash wimperserum gedurende 12 weken langs dagelijks. Breng éénmaal per dag (bij voorkeur s’avonds) een dun lijntje van het product aan op de aanzet van de wimpers. Zorg er voor dat je het product aanbrengt op gereinigde wimpers. Wij raden aan om gebruik te maken van een olievrije oogreiniger. Het is niet nodig om een wimperserum meerdere keren per dag te gebruiken, een keer per dag is voldoende.

 

Na 12 weken dagelijks gebruik, zul je een optimaal resultaat hebben behaald. Om het resultaat te behouden, raden we aan om het wimperserum om de dag te blijven gebruiken. Indien je compleet stopt met het gebruiken van het wimperserum, zul je naar verloop van tijd het behaalde resultaat verliezen. Dit in verband met de wimpercyclus.

 

Ben je benieuwd naar alle producten van RevitaLash? Bekijk dan hier het gehele assortiment.


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed


Ook interessant

Wimperserum informatie en tips - alles over het wimperserum

Wimperextensions verwijderen, een nachtmerrie of simpel trucje?

Wonderolie voor je wimpers, worden ze echt langer?

Wimpers verzorgen na extensions, hoe doe je dat?

Hoe duur zijn wimperextensions?