Laat je nagels langer lijken met deze simpele truc

Wil jij graag je nagels langer laten lijken voor een feestje? Je hoeft hiervoor niet per se direct nepnagels te laten zetten. Door een simpele truc met nagellak kun jij je nagels er direct langer uit laten zien. Je hebt ook geen speciale gereedschappen nodig, alleen een vaste hand. Je nagels langer laten lijken is met deze truc zo gedaan!

 

Nagels langer laten lijken door contouring

Contouring, echt? Jazeker, na je gezicht, je borsten en zelfs je hele lichaam kun je nu dus ook je nagels contouren. Hoe dit werkt? Eigenlijk hetzelfde als het contouren voor de rest van je lichaam. Belangrijk is dat je met een lichte en een donkere kleur werkt. Vervolgens ga je onderstaand stappenplan af:

  1. Zorg dat je nagels goed schoon zijn en vrij van vet
  2. Breng een base coat aan in een transparante kleur
  3. Lak vervolgens met de lichte kleur nagellak je gehele nagel.
  4. Kies de donkere kleur en breng deze voornamelijk in het midden van de nagel aan. Laat aan beide zijkanten ruimte vrij. Door deze simpele truc creëer je optisch meer lengte en lijken je nagels dus langer.
  5. Vergeet niet een topcoat aan te brengen zodat je de randen van je contournagellak goed kunt beschermen. Je kunt voor een doorzichtige topcoat kiezen, maar eventueel ook een glitter topcoat of juist een matte topcoat.

Liever een video? Youtuber Dinorah laat in onderstaande video duidelijk zien hoe je je nagels kunt contouren met een lichte basislaag en donkere finish. 

 

Nagels langer laten lijken – inspiratiefoto’s

Natuurlijk hebben we voor de nagel contourtrend ook inspiratiefoto’s verzameld, om je een idee te geven van de mogelijkheden. Zo kun je zien dat sommige mensen ervoor hebben gekozen om alleen een base coat te gebruiken zodat je de nagelriemen nog deels ziet. Anderen kiezen echt voor één onderlaag zodat deze egaal is. Liever meer variatie in de kleur? Er zijn ook een aantal bloggers die dunne strepen van nagelriem tot rand hebben aangebracht, waardoor nagels ook optisch langer lijken. 

 

 

 

Een foto die is geplaatst door Kate (@nail.kandy) op 26 Okt 2016 om 12:43 PDT

 

Een foto die is geplaatst door Anna (@aenn.es) op 7 Okt 2016 om 6:07 PDT