Mooie wimpers krijgen? 8 tips voor volle, lange wimpers

Mooie wimpers krijgen is eenvoudiger dan je misschien denkt. Met deze tips gaan je wimpers er binnen een mum van tijd prachtig vol en lang eruit zien zodat je ogen nog mooier en sprekender worden. De tips zijn heel makkelijk uit te voeren en kosten weinig tijd, een extra plus! Lees hieronder onze 8 tips voor mooie wimpers.

 

1. Wimperserum voor mooie wimpers

Een mooie oogopslag begint bij het verzorgen van je wimpers. Met een wimperserum wordt de gezondheid van je wimpers verbeterd en gaan ze gezonder en voller ogen. Ook hydrateert een wimperserum de wimpers zodat de kans op uitdroging wordt verkleind. Daarnaast bevat het Grande Lash wimperserum een mix van botanisch ingrediënten, dat ervoor zorgt dat de flexibiliteit, hydratatie en glans van de wimpers verbeterd worden. 

 

2. Wimperkrultang

Platte wimpers zien er kort uit, ook al zijn ze dat niet. Met een wimperkrultang geef je je wimpers een lichte draai waardoor ze naar boven gaan staan. Dit zorgt ervoor dat je wimpers ineens aanwezig zijn en het creëert een mooie oogopslag. Zet de wimperkrultang voorzichtig vlak bij de wimperaanzet en druk de tang een paar seconden aan. 

 

3. Wimper primer

Voor je mascara aanbrengt, kan je een wimper primer aanbrengen voor extra volume. De primer versterkt je wimpers niet alleen, maar vormt ook een goede basis voor je mascara. De primer van Grande Cosmetics heeft een witte tint, waardoor de diepzwarte kleur van je mascara nog beter tot zijn recht komt.

 

4. Mooie wimpers krijgen met mascara

Het gebruik van mascara laat je wimpers dikker en langer lijken. Als je echt een opvallende oogopslag wilt creëren is de GrandeMascara een echte aanrader. Deze mascara brengt een laag aan op de wimpers voor meer volume, maar verbetert ook de hydratatie en de glans. Een plus: de mascara is niet waterproof, maar waterresistent. De mascara gaat hierdoor de hele dag mee, maar is eenvoudig te verwijderen zonder de wimpers te beschadigen.

 

5. Mascara aanbrengen

Als je mascara aanbrengt, begin dan bij de wortels van je wimpers. Dit zorgt voor extra dikte en je wimpers zien er daardoor langer uit. Werk dan naar de uiteinden toe. Houd hierbij in je achterhoofd dat een horizontale beweging voor dikkere wimpers zorgt en een verticale beweging voor natuurlijke en langere wimpers.

 

6. Uitgeruste blik

Om eruit te zien alsof je heerlijk geslapen hebt (ook al is dat niet zo), is het belangrijk aandacht aan je kleine wimperharen aan de binnenhoeken van je ogen te besteden. Breng de mascara voorzichtig aan en gebruik niet te veel. Maak eventueel de top van de mascara een beetje schoon voor je het aanbrengt. Door mascara aan de binnenhoek van je ogen aan te brengen gaat het wit in je ogen meer stralen en krijg je een uitgeruste blik.

 

7. Wimpers kammen

Je wimpers kammen kan er ook voor zorgen dat je wimpers langer lijken. Door het borstelen worden de wimpers van elkaar gescheiden en gaan ze mooi omhoog staan, waardoor je meer volume krijgt en je wimpers er mooi gevormd uitzien.

 

8. Mooie wimpers krijgen met eyeliner

Gebruik eyeliner om je wimpers te accentueren. Het idee achter het gebruik van eyeliner is dat het lijkt alsof je meer haartjes aan de wimperrand hebt en ze dus dikker ogen. Het beste is om een kleur eyeliner te gebruiken die net iets donkerder is dan je natuurlijke wimperkleur. Zet een lijn langs je oog boven je bovenste wimpers. Een mooie eyeliner die niet vervaagt en tegelijkertijd ook de wimpers verzorgt met enkele verzorgende ingrediënten van het wimperserum is de GrandeLiner.