Close

Mooie wenkbrauwen met RevitaBrow

Wenkbrauwen laten groeien is niet voor iedereen even eenvoudig. Vooral als u last heeft van overplucking is het moeilijk om mooie wenkbrauwen te krijgen. Het wenkbrauwserum RevitaBrow verzorgt ze met natuurlijke stoffen en helpt bij het verkrijgen van mooie wenkbrauwen.

Mooie wenkbrauwen vormen het gezicht en geven het karakter. Daarom is het belangrijk er aandacht aan te besteden. Naast het gebruik van wenkbrauwserum zijn er nog veel meer tips om ogenschijnlijk vollere wenkbrauwen te krijgen.

 

Wenkbrauwpotlood

Door de wenkbrauwen licht in te kleuren met een wenkbrauwpotlood zullen ze voller en dikker lijken. Het is belangrijk om een tint te kiezen die net iets donkerder is dan de eigen haarkleur. Zorg ervoor dat je niet te ver buiten je eigen haargrens tekent en zet kleine, korte strookjes. Dat ziet er het meest natuurlijk uit.

 

Wenkbrauwgel

Om de volle wenkbrauwen in vorm te houden kan er een wenkbrauwgel gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat de make-up goed blijft zitten en de wenkbrauwharen nog dikker worden. Het is niet aan te raden om veel make-up op het gezicht te gebruiken in combinatie met dikke wenkbrauwen. Ook veel volume in het haar kan afbreuk doen aan de impact van de wenkbrauwen.

 

Wenkbrauwserum

Door middel van krachtige peptiden en botanische stoffen zorgt het wenkbrauwserum voor een verbetering van de wenkbrauwen. Mooie wenkbrauwen geven niet alleen karakter aan het gezicht, het gezicht ziet er ook jonger uit met volle wenkbrauwen. Na enkele weken is er al effect te zien en hoeft het wenkbrauwpotlood niet of veel minder aangebracht te worden. Het wenkbrauwserum kan één keer per dag gebruikt worden voor een snel resultaat.


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed