Mascara met castorolie

Nieuw verkrijgbaar van Grande Cosmetics, de GrandeDRAMA mascara. Deze mascara bevat castorolie, waardoor de mascara niet alleen de wimpers er mooi en dikker uit laat zien, maar ook de wimpers verzorgt. In deze blogpost vertellen wij je alles over de verdikkende GrandeDRAMA mascara.

 

Grande Cosmetics is een merk uit de Verenigde Staten. De cosmetica producten die zij maken, geven niet alleen direct een mooi effect maar verzorgen tevens ook. Dat geldt ook voor de GrandeDRAMA mascara. 

 

 

GrandeDRAMA mascara

 

Met de GrandeDRAMA mascara kun je dunne en slappe wimpers gedag zeggen! GrandeDRAMA is een intens verdikkende mascara doordrenkt met castorolie voor voller ogende en glanzende wimpers. De formule van deze mascara is opbouwbaar en lift de wimpers, verlengt en voegt volume toe. Bovendien heeft de GrandeDRAMA een veganistische formule. 

 

In een consumentenonderzoek met GrandeDRAMA:

• 94% (93,8%) zag dikkere wimpers

• 91% (90,6%) zei dat het niet vlokt

• 97% (96,9%) zag een enorm wimpervolume

• 91% (90,6%) geeft wimpers een intens effect

• 91% (90,6%) zei dat de wimpers meer opvallen

* Gebaseerd op een consumentenonderzoek met 32 proefpersonen. Resultaten zullen variëren.

 

In een deskundige klinische evaluatie:

• 100% verbeterde wimperlengte

• 100% verbeterde wimperdichtheid

• 100% verbeterde wimperdefinitie

*Gebaseerd op een deskundige beoordeling van de klinische grader met 32 proefpersonen. Resultaten kunnen verschillen.

 

 

Waarom castorolie in een mascara?

 

Castorolie staat bekend als een doe-het-zelfbehandeling voor voller en gezond uitziende wimpers. Dankzij de (vet)zuren die castorolie bevat, worden huid en haar verzorgt en soepel gehouden. Dit geldt ook voor de wimperhaartjes. Omdat de vetzuren diep door dringen, kunnen de wimpers voller aanvoelen. Bovendien herstelt en versterkt castorolie. Een perfect ingredient voor een verzorgende mascara. Castorolie is 100% natuurlijk en 100% vegan.

 

 

Over Grande Cosmetics

 

Grande Cosmetics werd in 2008 opgericht door Alicia Grande. Het begon met slechts één product, het GrandeLash wimperserum. Het cosmeticamerk uit de Verenigde Staten staat bekend om haar innovatieve formules. Het doel van Alicia Grande was om producten te creëren die de natuurlijke schoonheid benadrukken en op een natuurlijke wijze te vergroten. Vandaag de dag is Grande Cosmetics uitgegroeid tot een geliefd merk. 

 

 

Assortiment Grande Cosmetics

 

Naast het GrandeLash wimperserum, biedt Grande Cosmetics een uitgebreid product assortiment met onder andere een wenkbrauwserumprimer, mascaraeyelinerwenkbrauwgel en lip plumpers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wenkbrauwserum voor vollere wenkbrauwen? Of een primer en mascara voor een mooie oogopslag met lange wimpers?  

 

Ben je benieuwd geworden naar de producten van Grande Cosmetics? Klik dan hier om het gehele assortiment van Grande Cosmetics te bekijken


Aanraders uit de shop