Marula oil banner

Marula Oil
Bent u geïnteresseerd in de verkoop van Marula Oil in uw salon, parfumerie of groothandel? Meld u dan aan als partner en ontvang vrijblijvend informatie.

Marula Oil

Een zachte, stralende huid zonder fijne lijntjes? Met Marula Pure Beauty Oil is dit bereikbaar. De huidolie zit vol antioxidanten, vitamines en vetzuren zoals Omega 6 & 9. Omdat Marula olie maar liefs 60% meer antioxidanten bevat dan argan olie, trekt het ontzettend snel in en hydrateert het de huid diep. De huid wordt hierdoor zijdezacht en helpt ook bij het genezingsproces van de huid. Fijne lijntjes en littekens worden zichtbaar verminderd.

De Marula olie in de Marula Pure Beauty Oil producten wordt gewonnen uit de vruchten van de Afrikaanse Olifantboom. Al eeuwenlang gebruiken inheemse volkeren de olie vanwege zijn helende eigenschappen. Dokter Ashton Kaidi was de eerste die onderzocht of de huidolie aan te raden was aan zijn patiënten die een borstkankeroperatie ondergingen. Uit zijn resultaten bleek dat de huid opvallend sneller genas bij gebruik van de huidolie. Dit was voor dr. Kaidi reden om zijn kennis over de olie met de wereld te delen. Nu is Marula Oil de enige cosmetische huidolie die ook wordt aangeraden door artsen.

‘Dankzij de unieke samenstelling van vetzuren, antioxidanten en mineralen, heeft Marula Olie ongelooflijke cosmetische en genezende eigenschappen.' – Dr. Ashton Kaidi

Daarnaast heeft Marula Pure Beauty Oil niet alleen een fijn effect op de huid, maar ook op de mensen die de olie produceren. De Afrikaanse vrouwen en hun families krijgen niet alleen een kans op werk en daarmee een toekomst, maar kunnen ook gebruikmaken van diverse duurzame initiatieven die door Dr. Kaidi en Marula Pure Beauty Oil zijn opgezet. Zo zijn er scholen gebouwd in de gemeenschappen waar mee wordt samengewerkt en sportclubs opgericht. Op die manier is Marula olie niet alleen een huidolie die echt werkt, maar ook nog eens goed voelt. Bekijk hier alle producten van Marula Pure Beauty Oil. 


Er zijn geen producten van dit merk.