20 herkenbare make-up drama’s

Het moment dat je merkt dat je met panda-ogen rondloopt in plaats van een mooie mascara look, of dat je lippenstift afbreekt op het moment dat je het op wil doen… een make-up drama zit in een klein hoekje. Heb jij een van onderstaande dingen wel eens meegemaakt?

 

1. Dat moment dat je ziet dat je favoriete make-up product niet meer gemaakt wordt. De laatste voorraad inslaan en dan maar hopen dat je net zo’n goede vervanger kunt vinden (wat vaak niet lukt…)

2. Het moment dat je de winkel binnen loopt en ziet dat het product dat jij wil niet meer op voorraad is. De eerste levering is past over twee weken…

3. Als je net de hoofdprijs hebt betaald voor je nieuwste oogschaduw-palet, om er de week erna achter te komen dat het in de sale is.

4. Lippenstift op je tanden? Ehm, nee dank u…. Had je dat niet eerder kunnen zeggen??

5. Ach ja, dat je er pas achter komt dat je de verkeerde kleur foundation hebt gekocht als iemand er op je werk subtiel een opmerking over maakt. Masker iemand?

6. Als je denkt dat je een subtiele blush hebt aangebracht, maar het in het zonlicht net clownsmake-up lijkt. Of eh, alsof je een avondje teveel gedronken hebt? Oeps.

7. Als je maar één perfecte eyeliner neer kunt zetten (waarom lukt links nou nooit?). Gewoon maar zo de deur uit? Zucht.

8. Dat moment dat je keihard moet niesen en je net je mascara hebt aangebracht. Hallo panda-oogjes 0-0.

9. Of nog erger, dat je net niest als je je wimpers aan het krullen bent. Hap, snip, weg?

10. Als je nepwimpers opplakt en beseft dat ze nogal scheef zitten. Zie dat er maar eens af te halen…

11. Als je de avond ervoor te lui was om je mascara eraf te halen en de volgende ochtend met panda-ogen wakker wordt. Vind je vriend of man vast erg charming

12. Als je een vlekje weg probeert te werken maar er alleen maar voor zorgt dat je eruit ziet alsof je een masker hebt aangebracht. Tsja, dat was dat vlekje misschien wat minder opvallend.

13. Als je oogschaduw open op de grond valt en de glitters echt door de hele kamer vliegen.

14. Als je lipstick afbreekt op het moment dat je het op wil doen.

15. Wanneer je per ongeluk je pony ook een laagje mascara geeft als je je wimpers probeert te kleuren....

16. ....Of je wenkbrauwen als je uitschiet.

17. Als je net die perfecte rode lippen hebt gecreëerd en vervolgens gaat drinken. Blijken die lippen toch niet zo waterbestendig als je had gehoopt…

18. Als je make-up echt perfect zit voor een avond uit, maar het gaat plenzen zodra je de deur uit loopt. Had je nu maar die paraplu meegenomen.

19. Als je net iets te veel bij je ene wenkbrauw hebt geëpileerd, het vervolgens aan de andere kant gelijk probeert te krijgen maar daar weer teveel weghaalt. Erm, heb ik nog een wenkbrauwgel of poeder in huis?

20. Dat moment dat je het allerlaatste product pakt om aan te brengen, en daar grandioos mee uitschiet. Zucht, weer opnieuw beginnen?