Koningsdag make-up looks

De Koningsdag make-up looks komen er weer aan! Nu de nationale feestdag weer steeds dichterbij komt, gaat iedereen op zoek naar de outfit en look om in te feesten. Heb je nog geen idee hoe je je ogen op wilt maken of wat de perfecte kleur lipstick is? Wij helpen je op weg, met behulp van leuke tutorials van bekende Nederlandse Youtubers en Instagram-inspiratie.

 

Wat mag er niet ontbreken in je Koningsdag make-up look?

Als je aan Koningsdag denkt, denk je al snel aan rood, wit en blauw, de kleuren van de Nederlandse vlag. Maar misschien nog wel meer aan oranje. Nederland is een van de weinige landen met deze bijzondere kleur als ‘nationale kleur’ en je kunt er te gekke looks mee creëren. Een vlag op je ogen klinkt in eerste instantie misschien een beetje saai, maar als je de tutorials bekijkt zie je dat het op een heel mooie en subtiele manier aangebracht kan worden. Liever iets extremer? Ook dan zit je goed, met oranje laat je je ogen echt knallen.  Maak het zo gek als je zelf wilt, het is tenslotte een feestje!

 

Koningsdag make-up looks van Nederlandse Youtubers

Als je mooie voorbeelden zoekt van Koningsdag beauty looks, dan kijk je natuurlijk naar bloggers en Youtubers van ‘eigen bodem’. In diverse blogs en video’s geven ze tips en inspiratie voor de leukste Koningsdag-looks. Onderstaand een mooie look van BeautyCloud.nl, die de Nederlandse vlag op haar oogleden zet. Door gebruik te maken van de blur-techniek weet ze heel mooi diepte te geven aan de vlag.  En de witte basis niet vergeten, die de kleuren echt laat knallen. Ook de oranje tint op de lippen vinden we erg geslaagd. 

 

Koningsdag make-up mag lekker oranje

Kijk je al uit naar de dag dat je de oranje make-up eindelijk uit je palet mag gebruiken? Dan is onderstaande tutorial van NikkiTutorials echt iets voor jou. Het oranje spat van het scherm, maar door de verschillende tinten die ze gebruikt krijg je een mooie diepte bij de ogen. Zij kiest ervoor om de rest van haar gezicht heel neutraal te houden, waardoor de aandacht echt naar de ogen getrokken wordt. 

 

 

Oranje make-up looks

Bovenstaande tutorials geven twee heel verschillende make-up looks voor Koningsdag. Vind je het idee leuk, maar zoek je toch net even wat meer inspiratie? Dan kunnen onderstaande Instagrammers je verder helpen. Vlaggen, schitterende oranje lijnen en zelfs een oranje smokey eye achtige look.