Wow, dit zijn over-the-top kerstlooks!

Wil jij graag jouw liefde voor Kerstmis aan iedereen laten zien? Naast de ulgy christmas sweater nails, de ugly christmas sweaters zelf, elegante kerstnagels en zo'n zes kerstbomen in huis, kun je natuurlijk ook lekker met make-up aan de slag! Onderstaande looks zijn van Instagrammers die zich hebben laten inspireren door de kerst. Zit er een look tussen die je misschien wel zou willen proberen, of zijn ze echt allemaal over de top?

 

Kerst make-up looks

Deze Instagrammers weten tot in detail hoe ze Kerstmis naar voren kunnen laten komen in hun make-up. Sommige looks zijn nog redelijk draagbaar, zoals de foto van makeupbyker met haar ijskristallen op haar oogleden. De kersttakjes op het oog van sunnymint 7 vinden we ook erg mooi en gedetailleerd. Deze look zou je misschien nog wel naar je werk kunnen dragen de laatste dag voor kerst. Of de onderste foto waarin dawn5524 een subtiele lijn van glitterdiamantjes op haar oog heeft aangebracht. In combinatie met de gouden en rozerode oogschaduw krijgt ze een opvallende, maar ook originele kerstlook. Die look kunnen we ons nog wel voorstellen op een feestje. Andere creaties zijn misschien wat minder handig (hoe blijven al die glitters ooit op je lippen zitten? En hoe doe je dat met eten?). Om nog maar te zwijgen of die groene crushed crystal-look met echte pailletjes. Je hebt de kerstboom-look zeker te pakken, maar waarschijnlijk kun je de rest van de avond alleen maar glimlachen (of misschien zelfs dat niet want; losvallende kristallen). 

 

Wow, dit zijn over-the-top kerstlooks!

En dan door naar de looks! We konden niet genoeg krijgen van alle mooie, aparte en soms zelfs bizarre ideeen van Instagrammers om Kerstmis letterlijk naar hun gezichten te halen. De ene look is draagbaar, de ander alleen maar mooi om naar te kijken, maar het is zeker een ton aan inspiratie voor de feestdagen. Welke look, draagbaar of niet, is jouw favoriet? 

 

Een foto die door hortenzia17 is geplaatst op 11 Dec 2016 om 12:48 PST