Hoe werkt een wimperserum?

Een wimperserum is wellicht nog niet bij iedereen bekend, maar is dé manier om voor natuurlijk langer ogende wimpers te zorgen. Met een wimperserum verbeter je de gezondheid van de natuurlijke wimpers voor voller en langer ogende wimpers. Je hebt wel wat geduld nodig, binnen 4 tot 6 weken zul je de eerste resultaten opmerken, met een volledig resultaat binnen 3 maanden. Je krijgt er echter wel natuurlijk voller en langer ogende wimpers voor terug. Vergeet alleen niet dat je een wimperserum moet blijven gebruiken om de geboekte resultaten te kunnen behouden.

 

Hoe werkt een wimperserum

De wimpers hebben een haarcyclus. Dit betekent dat ze een beperkte levensduur hebben, de wimpers vallen na verloop van tijd uit en er groeit weer een nieuw wimperhaartje. De wimpercyclus duurt 12 weken. Dit is dan ook de reden waarom veel wimperserum merken aanraden om een wimperserum minimaal 12 weken te gebruiken om optimaal resultaat te kunnen zien. De ingrediënten in een wimperserum hebben veelal een verzorgende werking, die er voor zorgen dat de wimpers er voller en langer uit gaan zien.

 

Het GrandeLash wimperserum van Grande Cosmetics bestaat uit een unieke mix van vitamines, antioxidanten, en aminozuren en helpt korte en dunner wordende wimpers en broze en beschadigde wimpers te verbeteren en herstellen. Naast de unieke mix bevat het GrandeLash serum hyaluronzuur dat de wimpers verzorgt, beschermt en voorkomt dat de wimpers breken, het aminozuur L-Proline dat essentieel is voor gezonde en versterkte wimpers en het ingredient Glycosaminoglycanen dat vocht insluit en de bestendigheid en glans van de wimpers versterkt. 

 

Effecten van het GrandeLash wimperserum

1. De wimpers worden gehydrateerd

De unieke mix van ingredients en hyaluronzuur zorgen er voor dat de wimpers worden gehydrateerd en geconditioneerd.

 

2. De wimpers kunnen steviger aanvoelen

Ook kunnen de wimpers steviger aan gaan voelen. De verzorgende ingrediënten gaan broosheid van de wimpers tegen, waardoor de wimpers steviger kunnen worden en minder snel afbreken.

 

3. De wimpers kunnen flexibeler aanvoelen

De wimpers worden d.m.v. de verzorgende ingrediënten ook beter beschermt tegen de invloeden van buitenaf en kunnen daardoor flexibeler aanvoelen.

 

4. De wimpers zien er voller uit

Door de verzorgende ingrediënten slijten de wimpers minder snel, waardoor deze o.a. voller kunnen ogen.

 

5. De wimpers zien er langer uit

Door het gebruik van het GrandeLash wimperserum worden de wimpers optimaal verzorgd, waardoor de wimperhaartjes een optimale lengte kunnen bereiken en dus langer ogen.

 

Waar let je op bij de keuze van een wimperserum?

1. Let er op op het products is getest door dermatologen en/of oogartsen

Omdat je een wimperserum op de wimperrand aan brengt, vlak bij de ogen, is het fijn om te weten dat het product is getest en goedgekeurd door dermatologen en/of oogartsen.

 

2. Bekijk de ingrediënten die het wimperserum bevat

Door jezelf in te lezen in de ingredientenlijst krijg je een beter beeld van de werking van het wimperserum en wat je kunt verwachten.

 

3. Is het wimperserum op waterbasis?

Een wimperserum op waterbasis kun je gebruiken i.c.m. contactlenzen, wimperverf en wimperextensions.

 

Heb je naar aanleiding van het lezen van dit artikel nog vragen over wimperserums of Grande Cosmetics in het bijzonder? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je het wimperserum (in)kopen? Klik dan hier om alle producten van Grande Cosmetics te bekijken. .