Highlighter laten vallen? Maak er pizza van!

Iedereen die wel eens een blush, highlighter of oogschaduw gebruikt, is er bang voor: het laten vallen van je make-up. Wat als je mooie oogschaduw in tientallen kleine stukjes breekt? Hoe kan je je oogschaduw dan ooit nog goed aanbrengen? Gelukkig zijn er genoeg beauty blogger en vlogger die slimme hacks hebben bedacht om je favoriete make-up product weer bij elkaar te krijgen, maar echt leuk is het vaak niet. Alsof je daar zin en tijd in hebt.... Hoewel, deze dame bedacht een wel heel leuk projectje voor haar gebroken highlighter!

 

Highlighter laten vallen? Maak er een pizza highlighter van!

Beauty blogger Gina Kay vond een wel heel originele manier om haar ongelukje op te lossen. Wat krijg je als je je highlighter hebt laten vallen fan bent van pizza? Natuurlijk, een pizza highlighter! Oké, zo natuurlijk is dat niet, maar wel erg creatief gevonden. Ze mixte de gebroken highlighter met losse glimmende oogschaduw en wreef er een beetje alcohol overeen om het mengseltje aan elkaar te krijgen. En ja hoor, ze presteerde het zelfs om de 'salami' erin te verwerken. Een pizza pepperoni graag. 

 

Pizza highlighter

Je zou er nog bijna honger van krijgen... Gina heeft zelfs een video geupload waar je kunt zien hoe de highlighter eruit ziet als je het aanbrengt. Dus, je highlighter laten vallen hoeft echt geen probleem te zijn als je naar de grappige oplossing van Gina Kay kijkt. En nu vraagt iedereen zich af wat de volgende trend zal zijn? Wij houden Instagram zeker in de gaten.