Het verhaal achter Grande Cosmetics

Grande Cosmetics is een beauty merk uit de Verenigde Staten. Grande Cosmetics is bekend geworden met het GrandeLash-MD wimperserum voor voller en langer uitziende wimpers. In deze blogpost vertellen wij je het verhaal achter Grande Cosmetics.

 

Grande Cosmetics werd in 2008 opgericht door Alicia Grande. Het begon met slechts één product, het GrandeLash wimperserum en de visie dat iedere vrouw zich dagelijks glamorous zou moeten kunnen voelen. Vandaag de dag is de productlijn verder uitgegroeid en zijn er diverse producten die zorgen voor langer en voller uitziende wimpers, maar ook voller uitziende lippen en krachtigere wenkbrauwen. Het cosmeticamerk uit de Verenigde Staten staat bekend om haar innovatieve formules. Het doel van Alicia Grande was om producten te creëren die de natuurlijke schoonheid benadrukken en op een natuurlijke wijze te vergroten. Vandaag de dag is Grande Cosmetics uitgegroeid tot een geliefd merk.

 

"Mijn bescheiden begin begon aan de keukentafel en onze verzendafdeling bevond zich in mijn garage! Vandaag kan ik met trots zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een compleet schoonheidsmerk, met een hoofdkantoor en een aparte verzendfaciliteit, zodat we onze klanten de beste producten en service kunnen bieden. Ik heb me erop toegelegd om vrouwen producten te bieden die hen in staat stellen hun eigen natuurlijke schoonheid te verbeteren! “ Alicia Grande

 

 

Multi award winner: GrandeLash-MD wimperserum

Het GrandeLash-MD wimperserum blijft een van de absolute bestsellers. Met het Grandelash wimperserum verzorg je jouw wimpers optimaal, waardoor de wimpers er voller en langer uit gaan zien. Nepwimpers of wimperextensions worden overbodig met het GrandeLash wimper serum! Wil je meer weten over de werking van dit wimperserum? Lees dan ook deze blogpost eens. Het product werd door de jaren heen bekroond met diverse awards in de Verenigde Staten. In 2020 won het GrandeLash wimperserum de New Beauty award.

Naast het Grandelash wimperserum, vielen ook andere producten van Grande Cosmetics in de prijzen. Zo won het Grandebrow wenkbrauwserum dit jaar de Harper’s Bazaars Anti Aging Award in de categorie wenkbrauwverzorging. In totaal won Grande Cosmetics de afgelopen jaren meer dan 50 awards met haar schoonheidsproducten.

 

Assortiment Grande Cosmetics

Naast het GrandeLash wimperserum, biedt Grande Cosmetics een uitgebreid product assortiment met onder andere een wenkbrauwserumprimer, mascaraeyelinerwenkbrauwgel en lip plumpers.

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een wenkbrauwserum voor vollere wenkbrauwen? Of een primer en mascara voor een mooie oogopslag met lange wimpers? Ben je benieuwd geworden naar de producten van Grande Cosmetics? Klik dan hier om het gehele assortiment van Grande Cosmetics te bekijken.