Halve maan manicure - inspiratie en voorbeelden

De halve maan manicure is geen nieuwe nageltrend, maar we vinden deze nail art zo mooi dat we er toch even een inspiratie-post over wilden maken. Deze nail art blijft gewoon in!

 

Halve maan manicure

Voor degenen die nog niet precies weten wat een halve maan manicure is: dit is een nail art trend waarbij je twee kleuren (het liefst contrasterend) gebruikt en met één van de kleuren een half maantje onderaan je nagel maakt. Met de andere kleur geef je de rest van je nagel een kleurtje, en hierbij is het juist de bedoeling dat je over je witte nagelranden aan het uiteinde van je nagels heen gaat. Eigenlijk is dit dus een French manicure, maar dan precies andersom. In het Engels wordt dit ook wel de 'reverse French manicure' genoemd, omdat het gekleurde randje nu eens bij je nagelriem zit in plaats van het uiteinde van je nagel. 

 

Halve maan manicure inspiratie

Hieronder hebben we een aantal enthousiaste nagellak-trendsetters op Instagram opgezocht om je wat inspiratie te geven bij het creëren van deze look. Maak eens een gekke combinatie van twee felle kleuren, of draai de klassieke French manicure letterlijk en figuurlijk om: een witte halve maan met een zalmkleurige nagel bijvoorbeeld. 

 

 

Een foto die door hiro33 is geplaatst op 22 Mrt 2016 om 1:38 PDT