Close

Haaruitval tegengaan op een natuurlijke manier

Beschadigd haar kan er dof en futloos uitzien. Daarnaast breekt het snel, waardoor er een dunne haarbos overblijft. Het is dan ook belangrijk om genoeg aandacht te besteden aan het haar. Er zijn veel natuurlijke manieren om de haargroei te stimuleren en mooi, vol haar te krijgen. RevitaLash geeft een overzicht van eenvoudige tips die de haargroei stimuleren. Goede haarverzorging en de juiste vitaminen en mineralen vormen de basis voor mooi haar.

 

Haarverzorging

Ten eerste is het belangrijk om geen heftige chemicaliën te gebruiken bij de haarverzorging. In shampoos zitten reinigingsmiddelen die het vuil, maar helaas ook de natuurlijke oliën uit het haar halen. Dit zorgt voor droog en broos haar. Was het haar dus niet te vaak en vermijd ook het chloor in zwembaden zo veel mogelijk. Het dragen van een badmuts biedt hierbij uitkomst.

 

Haar stylen

Vervolgens is het belangrijk om het haar niet teveel aan te raken en er voorzichtig mee om te gaan. Wrijf het haar niet droog, maar dep en borstel voorzichtig. Ook stylingapparaten zoals föhns en krul- en stijltangen drogen het haar uit en maken het zwak. Hetzelfde geldt voor haarverf, verf het haar dus niet te vaak.

 

Vitamine voor je haar

Je haar sneller laten groeien kan ook door de juiste voedingsstoffen en mineralen binnen te krijgen. Vitamine B en ijzer zijn onder andere bepalend voor de conditie van het haar. Vitamine B zit in een groot aantal producten zoals vlees, melk en noten. IJzer zit vooral in vlees, groente en brood. Let wel op dat van andere vitaminen en mineralen ook genoeg worden ingenomen. Deze zijn op hun beurt weer cruciaal om ijzer en vitamine B op nemen. Gezond eten is niet alleen goed voor je, ook de conditie van het haar verbetert hierdoor sterk.

 

Hair by RevitaLash

Hair by RevitaLash verbetert en voedt het haar, zodat het er mooier uitziet. Het haar lijkt voller, waardoor u een jonge uitstraling krijgt. Het serum is makkelijk aan te brengen door het in te masseren met de vingertoppen. Ook lange wimpers kunnen op een natuurlijke manier verkregen worden. Lees daarvoor onze tips voor gezonde en lange wimpers.


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed


Ook interessant

Dun haar? Dan zijn dit herkenbare situaties voor jou