GrandeBrow wint Harper’s Bazaar Anti Aging Award

Grande Cosmetics is een beauty merk uit de Verenigde Staten. Grande Cosmetics is bekend geworden met het GrandeLash-MD wimperserum voor voller en langer uitziende wimpers, maar ook haar wenkbrauwserum wint het de laatste jaren aan populariteit en sleept steeds meer beauty awards binnen.

Eerder dit jaar sleepte het GrandeBrow wenkbrauwserum van Grande Cosmetics de Harper’s Bazaar Anti Aging Award binnen in de categorie ‘beste wenkbrauwserum’. Ook in voorgaande jaren werd het GrandeBrow wenkbrauwserum bekroond met verschillende beauty awards. Zo won het product onder andere de prestigieuze Bella Award in 2019, en wonen zij meerdere malen de Launchpad Readers Choice Award en Dermascope Aesthecian’s Choice Awards. 

Over GrandeBrow wenkbrauwserum

Het GrandeBrow wenkbrauwserum bevat een mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren en zorgt voor natuurlijk vollere wenkbrauwen in 6 tot 8 weken, met een volledig resultaat in 4 maanden. Het wenkbrauwserum verzorgt de wenkbrauwhaartjes en is heel geschikt om dunner wordende wenkbrauwen, misvormd of teveel geëpileerde wenkbrauwen, te verbeteren. Dit wenkbrauwserum verbetert niet alleen de wenkbrauwen, maar beschermt, conditioneert en hydrateert de wenkbrauwen ook. Breng het wenkbrauwserum 1 keer per dag aan op de wenkbrauwen. Afhankelijk van de wensen, kun je het GrandeBrow wenkbrauwserum aanbrengen op enkel de dunner wordende plekjes, of de gehele wenkbrauw. GrandeBrow is gemakkelijk in gebruik, veilig en effectief.

 

 

 

Over Grande Cosmetics

Grande Cosmetics werd in 2008 opgericht door Alicia Grande. Het begon met slechts één product, het GrandeLash wimperserum en de visie dat iedere vrouw zich dagelijks glamorous zou moeten kunnen voelen. Vandaag de dag is de productlijn verder uitgegroeid en zijn er diverse producten die zorgen voor langer en voller uitziende wimpers, maar ook voller uitziende lippen en krachtigere wenkbrauwen. Het cosmeticamerk uit de Verenigde Staten staat bekend om haar innovatieve formules. Het doel van Alicia Grande was om producten te creëren die de natuurlijke schoonheid benadrukken en op een natuurlijke wijze te vergroten. Vandaag de dag is Grande Cosmetics uitgegroeid tot een geliefd merk.

 

"Mijn bescheiden begin begon aan de keukentafel en onze verzendafdeling bevond zich in mijn garage! Vandaag kan ik met trots zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een compleet schoonheidsmerk, met een hoofdkantoor en een aparte verzendfaciliteit, zodat we onze klanten de beste producten en service kunnen bieden. Ik heb me erop toegelegd om vrouwen producten te bieden die hen in staat stellen hun eigen natuurlijke schoonheid te verbeteren! “ Alicia Grande.

Assortiment Grande Cosmetics

Naast het GrandeBrow wenkbrauwserum, biedt Grande Cosmetics een uitgebreid product assortiment met onder andere een wimperserum, primermascaraeyelinerwenkbrauwgel en diverse lipproducten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wimperserum voor vollere en langer uitziende wimpers? Of een primer en mascara voor een mooie oogopslag met lange wimpers? Ben je benieuwd geworden naar de producten van Grande Cosmetics? Klik dan hier om het gehele assortiment van Grande Cosmetics te bekijken.