Glitter nagelriemen gespot!

Glitter nagelriemen? Ach ja, waarom ook niet? Na de reversed French manicure zijn nageltrends bij de aanzet van de nagels extra populair geworden. Bij deze trend lak je een dunne lijn van een bepaalde kleur nagellak bij de nagelriemen om de basiskleur heen. De meest bekende ‘kleur’ is een zilveren of gouden glitter, maar een andere kleur kan natuurlijk ook. De modehuizen hebben deze trend al omarmd, wat vind jij?

 

Glitter nagelriemen, niet nagels

Let op: dit is niet de trend waarbij de aanzet van de nagels een andere kleur krijgt. Bij de glitter nagelriemen trek je met je nagellak een dunne lijn om je nagels heen. Letterlijk op je nagelriemen dus. Zorg er daarom voor dat je eerst je nagels lakt zodat je de kleur op je nagelriemen goed aan kunt sluiten. Veel voorbeelden hebben we hiervan helaas nog niet kunnen vinden, maar we weten dat Rodarte bij de show voor de lente-collectie van 2017 gebruik heeft gemaakt van deze trend. En wie weet, misschien zijn ze ook wel de bedenkers van deze trend?

 

Glitter nagelriemen maken

Hoe maak je deze glitter nagelriemen? Dat is eigenlijk vrij eenvoudig. Zorg dat je je nagelriemen eerst goed schoon hebt gemaakt en dat ze vetvrij zijn. Kies daarna een favoriete kleur en breng deze met een dun kwastje aan op je nagelriemen. Het kan handig zijn om een nail art flesje en kwastje te gebruiken zodat je minder kans hebt op morsen. Laat de rand doorlopen vanaf het uiteinde van je nagels tot aan de andere kant het uiteinde van je nagels. Eventueel kun je je nagels nog iets extra’s geven door nail art te maken of bijvoorbeeld de achterkant van je nagels van een leuke kleur te voorzien.

 

Glitter nagelriemen inspiratie

Ben je enthousiast geworden over de glitter nagelriemen en wil je ze zelf graag eens proberen? Op onderstaande foto's zie je Instagrammers met een glitter basis op de nagels. Als je deze basis verplaatst naar je nagelriemen en ze doortrekt tot de zijkant van je nagels, heb je de allernieuwste trend te pakken. Op zoek naar meer nageltrends? Bekijk dan onze posts over Stiletto nagels en Instagramfoto’s op je nagels. Bekijk ook de leuke video over 100 jaar nagels: de trends over de afgelopen jaren