Close

Ga voor Statement Brows - RevitaBrow & High-Def Tinted brow

Het innoverende cosmeticamerk RevitaLash® presenteert twee niet te missen mooimakers voor dé perfecte wenkbrauw. Wenkbrauwen zijn het geheim voor een betoverende oogopslag. Ze benadrukken jouw persoonlijkheid en geven structuur aan je gezichtsvorm. Het RevitaBrow® wenkbrauwserum bevordert de natuurlijke lengte en volume van de wenkbrauwhaartjes. Dit intensieve verzorgingsserum is voorzien van een mix van het gepatenteerde BioPeptin ComplexTM plantaardige extracten, antioxidanten, peptiden en vitamine B, die de wenkbrauwen beschermen tegen breekbaarheid en broosheid. Al na drie tot twaalf weken zien de wenkbrauwen er zichtbaar voller en sterker uit. Tam de wenkbrauwen vervolgens met de nieuwe mineralen brow gel, deze verzorgt en versterkt de wenkbrauwhaartjes en brengt ze in model. Samen vormen deze twee producten een goede aanvulling op het sterproduct van dit merk: het RevitaLash® wimperserum, welke onlangs werd bekroond door de BeautypersNL met een plek in de top 3 van Best Beauty Discovery Luxe tijdens de Beauty Astir Awards 2014.

 

Brow-wow!

Het wenkbrauwserum helpt de conditie van de natuurlijke wenkbrauwen te verbeteren en creëert zachte, gezonde en volle wenkbrauwen. De plantaardige extracten Swertia Japonica & Panax Ginseng - met een hoog gehalte aan antioxidanten en vitamine B - helpen de wenkbrauwhaartjes te beschermen, voeden en revitaliseren. Het ingrediënt Calendula is een natuurlijke hydratatie om de wenkbrauwen van voldoende vocht te blijven voorzien, zodat ze niet droog of broos worden. RevitaBrow® heeft de ALLURE 2014 BEST OF BEAUTY AWARD gewonnen als Best Brow Conditioner. Hoe te gebruiken?: Breng één keer per dag het serum met de speciale wenkbrauw-applicator aan met verscheidene korte bewegingen op de gebieden van de wenkbrauw waar zichtbare verbetering nodig is. Let er wel op dat de wenkbrauw droog en schoon is.

 

Shape it up!

Creëer met de sterke combinatie van ingrediënten in de nieuwe RevitaLash® High- Def Tinted brow gel volle en krachtige statement wenkbrauwen! De technologie van zachte en flexibele polymeren zorgt ervoor dat wilde wenkbrauwen getemd worden en de hele dag in vorm blijven. Het Peptide & Have Beta Glucan ingrediënt verzorgt en versterkt wenkbrauwhaartjes waarbij de vorm wordt geaccentueerd. Het handige borsteltje brengt ze in perfecte shape. Tot slot vult de natuurlijk getinte mineralen gel dunne(re) wenkbrauwen of plekken met weinig haar op en geeft daarbij niet af. Niets geeft zoveel karakter als een stel mooi gevormde wenkbrauwen. Hoe te gebruiken?: Met het kammetje in de dop van de stylingborstel breng je de wenkbrauwen perfect in vorm, kijk daarbij goed naar de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen. Breng daarna de gel aan en verspreid deze met korte opwaartse bewegingen over je wenkbrauwen, werk daarbij van binnen naar buiten. Breng eventueel een tweede laag aan voor een extra volle wenkbrauwen.

 

Prijs & verkrijgbaarheid

Esthetic Health is exclusief importeur & distributeur van RevitaLash® in de Benelux (Nederland, België en Luxemburg). RevitaBrow® & High-Def Tinted brow gel by Revitalash® zijn verkrijgbaar bij 500 salons in de Benelux en online via www.revitalash.nl.


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed