Eyeliner en wimperserum in één

Mooie sterke, volle en lange wimpers, wie wil dat niet? Wellicht ben je al bekend met een wimperserum. Maar wist je dat er nu iets nieuws beschikbaar is? Namelijk een eyeliner en wimperserum in één?

 

Met een eyeliner en wimperserum in één kun je niet alleen een mooie ooglook creëren, maar verzorg je tegelijkertijd de wimpers. Dit handige 2-in-1 product zorgt op de lange termijn voor voller en langer uitziende wimpers.

 

GrandeLiner eyeliner en wimperserum

De GrandeLiner is een eyeliner en wimperserum in één van het merk Grande Cosmetics. Gebruik de GrandeLiner voor een mooie oogopslag en verzorg tevens direct de wimpers voor gezondere en langer lijkende wimpers. Deze vloeibare eyeliner is waterbestendig en langhoudend zodat de eyeliner goed op haar plek blijft zitten. De precisie viltstift geeft precies de juiste hoeveelheid af, zodat je gemakkelijk een strakke zwarte lijn kunt zetten. De dubbele sluitdop zorgt er voor dat het product niet uit kan drogen.

 

De GrandeLiner bevat dezelfde formule als het het GrandeLash wimperserum. Bij dagelijks gebruik geeft deze eyeliner en wimperserum in één binnen 4 tot 6 weken resultaat, met een optimaal resultaat in 12 weken. Om het geboekte resultaat te behouden, raden we aan om de GrandeLiner (of het GrandeLash wimperserum) na deze periode in ieder geval nog om de dag te gebruiken. Je kunt de GrandeLiner uiteraard ook dagelijks blijven gebruiken.

 

Hoe breng je de GrandeLiner aan?

De GrandeLiner breng je aan als iedere andere vloeibare eyeliner. Breng de GrandeLiner aan langs de wimperaanzet van de binnenste ooghoek naar de buitenste ooghoek. De GrandeLiner kan verwijdert worden met make-up remover of water en zeep. Gebruik de GrandeLiner niet op de waterlijn. Indien gewenst kun je de look afmaken met de GrandePrimer en GrandeMascara

 

Tip: Wil je nog sneller resultaat zien? Dan raden we aan om de GrandeLiner te gebruiken i.c.m. het GrandeLash wimperserum voor langer, voller en gezonder ogende wimpers. Breng het GrandeLash wimperserum dan voor het slapen gaan aan.

 

Over Grande Cosmetics

Bij Grande Cosmetics gaat het nooit alleen om cosmetica. Grande gelooft in krachtige serums en make-up producten met een dubbele werking die uw eigen schoonheid verbeteren door je zowel directe resultaten als voordelen op de langer termijn te bieden. De GrandeLiner, een eyeliner & wimperserum in één, is hier een goed voorbeeld van. Grande Cosmetics is geliefd bij verschillende celebrities en heeft meer dan 50 awards gewonnen met het GrandeLash wimperserum, GrandeBrow wenkbrauwserum, GrandeLiner eyeliner en GrandeLips gloss.

 

Assortiment Grande Cosmetics

Naast de GrandeLiner en GrandeLash wimperserum, biedt Grande Cosmetics een uitgebreid product assortiment met onder andere een wenkbrauwserum, mascara, eyeliner, mascara primer, wenkbrauwgel, lipproducten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wenkbrauwserumvoor vollere wenkbrauwen? Een lip plumper voor voller ogende lippen, of een primer en mascara voor een mooie oogopslag met lange wimpers? Grande Cosmetics is nu exclusief verkrijgbaar in de Benelux. Wil je meer informatie over Grande Cosmetics ontvangen, of wil je de producten van Grande Cosmetics graag (in)kopen? Neem gerust contact met ons op. Klik hier op de producten van Grande Cosmetics.


Aanraders uit de shop