Close

Esthetic Health gaat naar het Beauty Trade Festival!

Het is weer bijna zover: het Beauty Trade Festival komt eraan! Aankomend weekend kunnen professionals uit de beautybranche in de Jaarbeurs in Utrecht naar hartenlust inspiratie opdoen. Ook zijn er diverse workshops te volgen, delen beauty merken de nieuwste producten en trends en zijn er diverse shows. 

Beauty Trade Festival in festivalsfeer

De naam ‘beauty trade festival’ geeft eigenlijk al het overkoepelende thema aan van deze editie van de beurs: festivals. In een nazomerse festivalsfeer kun je inkopen doen en verschillende presentaties, workshops en shows volgen. Ook zijn er een aantal terrassen en podia ingericht waar leveranciers demonstraties verrichten met de nieuwste technieken en producten. Esthetic Health zal natuurlijk ook weer van de partij zijn met onder andere de merken RevitaLash en ReGenesis. Daarnaast besteden we veel aandacht aan ons groothandelsplatform I Trade Beauty, een online platform specifiek voor de beauty industrie. Op dit platform kun je eenvoudig en snel contact leggen met leveranciers van over de hele wereld en de nieuwste beauty producten bestellen voor de salon of winkel. Deze beurseditie hebben we voor I Trade Beauty maar liefst 10 merken uit Zuid- Korea uitgenodigd om hun bestseller te presenteren. Van deze 10 merken kunt u de bestseller testen en er is ook een mogelijkheid om een samplebox mee naar huis te nemen. 

 

 

I Trade Beauty en KOTRA

Om de kwaliteit van de Koreaanse merken hoog te houden, heeft I Trade Beauty ervoor gekozen de handen ineen te slaan met KOTRA (Korea Trade-Investment Promotion Agency). Deze Koreaanse overheidsorganisatie heeft een zorgvuldige selectie gemaakt uit de merken zodat u echt de allerbeste producten uit Korea kunt proberen. Interesse in één of meerdere van de merken? Via I Trade Beauty kun je meerdere producten vinden van alle merken die aanwezig zijn op de beurs.

 

Waar kun je ons vinden? 

De stand van Esthetic Health is te vinden in Hal 1, standnummer F 010. Als je op de kaart naar dit nummer zoekt, staat de stand onder de naam Esthetic Health vermeld (zie afbeelding hieronder). Op de stand kun je echter een aparte I Trade Beauty afdeling vinden, waar we uitgebreid aandacht besteden aan het platform en de verschillende leveranciers op ons platform. Kom zeker even langs, we beantwoorden graag vragen over ons platform.


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed