10 voorbeelden van elegante kerstnagels

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor nail-art voor de feestdagen? Op het internet zijn voldoende kerstmannen, rendieren en ugly christmas sweater nagels te vinden, maar als je liever iets subtielers wil moet je vaak iets dieper graven. Precies daarom hebben wij deze inspiratie-post voor elegante kerstnagels gemaakt! In dit artikel staan voorbeelden van nagels die niet direct Kerst schreeuwen, maar wel erg leuk zijn voor de feestdagen.

 

Subtiele kerstnagels

Met feestelijke nagels voor Kerst kun je ook veel kanten op. Mooie witte ijssterren, een zilveren glitter of een kerstster. Je kunt een design maken op alle nagels, of je kiest een accent nagel uit waar je een iets uitgebreidere nail-art op maakt. Of laat maken! Ga je wel eens naar een nagelsalon? Vraag dan zeker naar de mogelijkheden voor de feestdagen. In veel gevallen hebben salons een aantal designs beschikbaar, maar ze kunnen natuurlijk ook iets maken naar jouw wensen. Vergeet alleen niet om op tijd een afspraak te maken, de nagelsalon zitten in de weken voor de kerstdagen snel vol.

 

Tutorial voor elegante kerstnagels

Wil je zelf aan de slag met kerstnagels? Dan geeft onderstaande tutorial misschien wel de inspiratie die je nodig hebt. Voor deze nagels met cadeaulinten heb je geen extra tools nodig, alleen een vaste hand. Je kunt kiezen voor typische kerstkleuren, of natuurlijk gewoon je eigen draai eraan geven en een paarse of zelfs oranje kleur gebruiken. Dit design is eenvoudig te matchen met je outfit, dus zeker een overweging waard! 

 

Elegante kerstnagels inspiratie

Doe je liever nog wat inspiratie op voor je naar de salon gaat of zelf aan de slag gaat? Dan staat er misschien bij onderstaande afbeeldingen een design dat je enthousiast maakt. Ga jij voor die aantrekkelijke dieprode nagels of kies je de bijzondere grijze nagels met glitter-fade bij de punten? En toch, die rode glitternagels met accent nagel met kerstmutsen vinden we ook wel erg leuk…