Close

Make up tips | Er jonger uitzien met de RevitaLash Highlighter

Een jonger gezicht met RevitaLash Spotlight Highlighting PencilDoor de juiste plekken op het gezicht te benadrukken met de Spotlight Highlighting Pencil van RevitaLash kunt u er jonger uitzien! De highlighter make up van RevitaLash is crème-gebaseerd, wat ervoor zorgt dat het zich perfect mengt met uw huidtype en er een natuurlijk effect ontstaat. Ook kunt u met deze Highlighting Pencil uw ogen mooier maken.

Mooie wenkbrauwen

Door de highlighter make-up van RevitaLash op het voorhoofdsbeen aan te brengen, het bot net onder uw wenkbrauw, worden uw mooie wenkbrauwen geaccentueerd. Hierdoor lijkt uw gezicht aanzienlijk jonger. Ook kan highlighting make-up ervoor zorgen dat de wenkbrauwen er netter en beter verzorgd uit zien. Voor nog mooiere wenkbrauwen raden wij het gebruik van ons wenkbrauwserum RevitaBrow in combinatie met highlighter make up ten zeerste aan!

Mooie ogen

Als u de kleur van de highlighter make up laat overlopen in de oogschaduw op uw oogleden, zorgt dit voor een vergrotend effect van de ogen. Ook helpt het aanbrengen op de binnenste ooghoeken van uw ogen. Doordat dit deel net iets lichter is, zorgen optische effecten dat uw ogen groter lijken. Een andere toepassing bij de ogen is net boven de wimpers, op het bolste deel van het ooglid. Door het ooglid hier iets lichter te maken lijken de ogen wederom groter en daardoor mooier.

Make up tips

Niet alleen bij de ogen of de wenkbrauwen kan de highlighter u een ogenschijnlijk jonger gezicht geven. U kunt deze ook aanbrengen op uw jukbeenderen. Het beste is om bij het aanbrengen veel licht te hebben, zodat u goed kunt zien waar u het aan moet brengen. Op het meest uitstekende deel van de wang zorgt een mooie gloed voor een chique look. Ook voller lijkende lippen dragen bij aan een jong uiterlijk, die u kunt krijgen door de highlighter lichtjes aan te brengen op het midden van uw onderste lip.

RevitaLash wenkbrauwserum

Door de make-up highligher te gebruiken in combinatie met het eerder al genoemde wenkbrauwserum RevitaBrow kunt u perfecte, mooie wenkbrauwen creëren. Het serum voor de wenkbrauwen zorgt binnen enkele weken voor een verbetering. Door dagelijks gebruik zullen de wenkbrauwen mooier lijken. Hierdoor krijgt u meer karakter in uw gezicht en ziet u er jonger uit. Lees nog meer tips voor mooie wenkbrauwen.


Beoordeel


Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed