Edelstenen nagels en geode nagels: musthave nail-art!

Geode nagels of edelstenen nagels zijn een vrij recente trend die je het afgelopen jaar steeds meer op zag duiken op Instagram. Na de gekke pompon-nagels en de wat rustigere jeans nagels, zijn deze edelstenen en geode nagels een leuke afwisseling. Kijk snel verder voor leuke voorbeelden en tutorials. Heb je zelf geode nagels gemaakt? Stuur ons zeker een foto of link naar je Instagram en wie weet zie je jouw foto terug op ons blog!

Tip: houd er rekening mee dat je Instagram-profiel openbaar moet zijn als we de afbeelding willen delen.

 

Geode nagels inspiratie

Hoewel de ene na de andere nageltrend en nail-art trend de kop opsteekt, blijven sommigen wat langer hangen. De geode nagels zijn daar één van. Niet alleen omdat het zo’n bijzondere vorm van nail-art is, maar ook omdat je er eindeloos veel variaties mee kunt maken. We merken dat amethyst een populaire edelsteen is om op de nagels na te maken, maar ook rozenkwarts en opaal zijn veelgebruikte keuzes. Een prachtig voorbeeld van geode nagels vind je hieronder, gemaakt door Instagrammer @nylenailsspa. Zij maakte gebruik van de edelsteen amethyst als inspiratie en bracht op de rest van haar nagels een donkerpaarse glitter aan. 

 

 

Edelstenen nagels tutorial

Wil je zelf graag weten hoe je een geode nagel of edelsteennagel maakt? In onderstaande tutorial van Wildflowers Academy laat ze zien hoe ze met verschillende poeders een mooie geode nagel maakt. Liever een iets eenvoudige versie? In de video gemaakt door Kathleen zie een geode nagel gemaakt met nagellak en glitter. 

 

Voorbeelden van geode nagels en edelstenen nagels

Daarnaast zijn we natuurlijk ook weer het internet op gedoken om de leukste voorbeelden van geode nagels en nail art op te zoeken. We hebben voorbeelden voor korte en lange nagels, met gel lak en gewone nagellak, en met glitter en steentjes. Welke is jouw favoriet? We zijn zelf toch wel fan van de nagels van nylenailsspa. Iets korter misschien, maar voor de rest bovenaan ons lijstje van favorieten!

 

 

Een bericht gedeeld door Dominika (@ddnailssy) op 5 Nov 2017 om 2:12 (PST)