Dit zegt de vorm van je wenkbrauwen over je persoonlijkheid

Er zijn allerlei manieren waarop mensen proberen de persoonlijkheid en karkaktertrekjes van anderen te raden. Horoscopen, irislezingen, de haarkleur van mensen en zelfs hun huisdieren kunnen kenmerken zijn van hun karakter. Nu is er dus ook een heuse wenkbrauwlezer, die op basis van de vorm van je wenkbrauwen je persoonlijkheid in kan schatten. Lees snel verder om te zien wat de vorm van je wenkbrauwen zegt over je persoonlijkheid.

 

Lengte van de wenkbrauw

Lange wenkbrauwen

De mensen met lange wenkbrauwen hebben zoveel vrienden dat ze bijna ieder weekend wel op een verjaardag zijn of een uitje hebben. De lange wenkbrauwen zijn een teken dat je emotioneel sterk bent en makkelijk drama’s van anderen op kan vangen. Je kunt de problemen van je vrienden goed verwerken zonder er zelf last van te krijgen en staat altijd klaar met advies.

 

Korte wenkbrauwen

Als je korte wenkbrauwen hebt, is jouw vriendenlijst waarschijnlijk niet zo lang. De vrienden die je hebt, zijn echter wel hechte vriendschappen. Je bent iemand die niet zo van drama houdt en doet liever iets voor jezelf dan dat je een ander helpt. Bij echte problemen sta je echter wel altijd voor je vrienden klaar.

 

De lijn van de wenkbrauw

Rechte wenkbrauwen

Heb jij rechte wenkbrauwen? Dan ben jij waarschijnlijk iemand die logica verkiest boven emotie. Je denkt liever twee keer na voordat je iets doet en neemt bijna nooit een impulsieve beslissing. Beter teveel nagedacht dan te weinig toch?

 

Ronde wenkbrauwen

Jij denkt altijd aan anderen en laat je beslissingen daar ook door leiden. Voordat je bepaalt of je iets wilt doen, bedenk je eerst wat je vrienden ervan vinden. Of dat je vader of moeder dit wel een goed idee vindt? Je neemt daarom niet zomaar een beslissing, maar vraagt het liefst nog aan drie mensen hoe zij erover denken.

 

Diagonale wenkbrauwen

Hoe scherper de hoek in je wenkbrauwen, hoe sterker jouw reactie op situaties die je aan het hart gaan. Over algemene zaken ben je vrij rustig, maar als het echt iets is waar jij je zorgen over maakt, dan zal je dat laten horen, en goed ook.

 

Wenkbrauwen met een hoge archadeboog

Hebben je wenkbrauwen een hoge archadeboog? Je wenkbrauwen lijken wellicht iets puntig. Mensen die een hoge knik in de wenkbrauwen hebben, zijn snelle beslissers. Ze maken de keuzes dan vaak ook niet gebaseerd op logica, maar wat ze op dat moment voelen dat het beste is.

 

De dikte van je wenkbrauwen

Volle wenkbrauwen

Mensen die volle wenkbrauwen hebben, houden van logica en nemen op basis daarvan ook vaak beslissingen. Doordat ze volgens hun logische redenatie een besluit nemen, zijn ze daar zelfverzekerd over en weten ze dat het goed is (volgens hen dan).

 

Dunne wenkbrauwen

Als je dunne wenkbrauwen van jezelf hebt, ben je niet iemand die zich graag opdringt aan anderen. Je kunt hierdoor makkelijk samenwerken met anderen en brengt projecten in groepsverband tot een goed einde. Je bent wel wat gevoelig en je zelfvertrouwen kan hierdoor makkelijk verminderen door opmerkingen van anderen.

 

Plaatsing van de wenkbrauwen

Koningin wenkbrauwen

De Koningin wenkbrauwen zijn een bijzondere categorie, omdat dit met de plaatsing van de wenkbrauwen te maken heeft. Als je, in vergelijking tot andere mensen, je wenkbrauwen behoorlijk hoog op je gezicht hebt zitten, wordt dit aangeduid als Koningin wenkbrauwen. Volgens de Aziatische wereld ben je dan een persoon met perfecte smaak en stijl in kleding en make-up. Je wil daarnaast alles tot in de puntjes geregeld hebben en bent op het perfectionistische af. Soms heb je moeite met het maken van afwegingen omdat je overtuigd bent dat jouw idee gewoon de beste is.

 

De vorm van je wenkbrauwen

Bovenstaande vormen geven algemene beschrijvingen van persoonlijkheden. Door de lengte, lijn en dikte van je wenkbrauwen te combineren, krijg je een karakterprofiel. En, klopt het bij jou? Of zijn jouw wenkbrauwen volgens deze ‘lezing’ helemaal niet in lijn met je persoonlijkheid? We horen het graag in de comments op Facebook.