Deukjes in nagellak herstellen, hoe doe je dat?

Als je net je nagels hebt gelakt (of laten lakken), dan ben je ontzettend voorzichtig om niks aan te raken tot de lak droog is. Maar… wanneer is dat precies? Wanneer kan je alles weer aanraken en alles weer doen? In veel gevallen schat je het verkeerd in en eindig je met een deuk in je mooie nagellak. Fantastisch, wat nu? Het herstellen is gelukkig makkelijker dan je denkt. Hoewel… voor deuken in de nail art hebben we helaas nog niets gevonden…

 

Deukjes in nagellak herstellen

Wat moet je doen? Als je een deukje in je nagellak hebt gemaakt, heb je alleen een beetje remover nodig. Dip een vinger in de remover (alleen de onderkant van je vinger) en dep voorzichtig rond het plekje op de nagel waar je de deuk hebt gemaakt. De nagellak zal dan het gat zelf een beetje opvullen, waardoor de deuk verdwijnt. Even wachten tot het droog is en er voor de zekerheid nog even een topcoat overheen doen.

 

Tutorial bekijken

Onderstaand hebben we ook nog een simpele tutorial, dus als je liever visuals erbij hebt dan verwijzen we je graag naar deze video van Lily Zhen: