Hip voor de herfst: de chocolade mauve haarkleur

Eerder schreven we al over de rose goud haartrend en de pumpkin spice haartrend als inspiratie voor herfstkapsels. Vind je deze trends toch een beetje teveel van het goede en ben je op zoek naar een iets subtielere trend? Dat is onderstaande haartrend misschien iets voor jou. Speciaal voor de brunettes en andere donkerkleurige haren ontwikkelde hair colorist Hannah Edelman uit New York de Chocolate Mauve. Iets voor jou?

 

Chocolate Mauve haartrend

Die regenboogharen en zeemeerminharen zijn natuurlijk heel leuk… voor een festival of carnaval. Maar naar je werk? Tenzij je een creatieve baan hebt waar iedereen er zo bij loopt, zullen mensen dan een beetje raar opkijken als jij ineens met suikerspinhaar op kantoor verschijnt. Wil je toch een beetje kleur aan je kapsel geven, dan kun je voor deze haartrend gaan. De chocolate mauve kleur is een mix van chocolatebruin en roze tinten. Je kunt zelf kiezen hoeveel je het roze eruit wil laten springen, dus je kunt zo opvallend of subtiel gaan als je zelf wil. Laat je alleen de onderkant van je haren in de mauve-tint verven, of geef je je volledige kapsel een subtiele roze glans? Sommige mensen hebben in plaats van roze meer paarsige tinten in het haar verwerkt, wat ook een fantastisch effect geeft.

 

Chocolate Mauve haarinspiratie

De trend is, zoals gewoonlijk, ontstaan op Instagram, dus zijn we dit fijne medium weer ingedoken op zoek naar mooie voorbeelden van chocolate mauve haartrends. Zoal je kunt zien zijn er vrouwen die alleen de onderkant van de haren voorzien van een mauve tint, terwijl anderen juist voor highlights kiezen die over de gehele lengte van het haar lopen. Zelf vinden we de lange haren met met de rozige tinten onderin het haar mooi... Hmm, misschien maar even snel een afspraak met de kapper maken… Scrol snel naar beneden om inspiratie op te doen voor jouw chocolate mauve – kapsel! 

 

 

Een foto die door jaakata is geplaatst op 9 Okt 2016 om 1:01 PDT