Chinup Mask Startpakket

Chinup Mask Startpakket

Model: 1113

Een onderkin verminderen zonder operatie? Voor veel mensen klinkt het als iets ongeloofwaardigs, maar toch kan het! Met ChinUp Mask kun je in een eenvoudige handeling je onderkin zichtbaar verminderen. Dit speciale masker voor je onderkin bevat het wetenschappelijk ontwikkelde Skintronics serum, dat het vrijlaten van vetcellen vergemakkelijkt en helpt bij het contouren van je gezicht. De fruitextracten en vitaminen zorgen daarnaast voor een goede antioxidanten-boost dat huidveroudering vertraagt. Dit ChinUp starterspakket is voldoende voor zeven behandelingen. 

€69,99

PRODUCT INFORMATIE

Het ChinUp Mask starterspakket bestaat uit de volgende producten:

  •              ChinUp hoofdband
  •              ChinUp maskers (7 stuks)
  •              ChinUp meetlint

De ChinUp maskers zijn intensieve huidverzorgingsproducten die helpen om de huid te verstevigen en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door deze producten te gebruiken wordt de onderkin zichtbaar verminderd en verbetert de bloedsomloop in je gezicht, waardoor je kaaklijn veel beter uitkomt. Dankzij de natuurlijke fruitextracten in de maskers blijft de huid gezond en krijgt het een betere vochtbalans. 

 

Over de ingrediënten

  • SkintronicsTM – dit serum vergemakkelijkt het vrijlaten van vetcellen en helpt bij het vormgeven van het gezicht. Ook geeft het een boost aan de stevigheid van het collageen in de huid en vermindert het de zwelling aan de onderkant van de wangen, kaak en kin.
  • Corum 9235 – dit ingrediënt verbetert de absorptie van het SkintronicsTM serum en geeft een warm gevoel bij het aanbrengen van het masker op de huid.
  • Q10 coenzymen – helpen om de huid te verstevigen en de regeneratie van huidcellen te verbeteren, waardoor het ook een sterke anti-aging werking en antirimpelwerking heeft.
  • Vitamine E – de vitamine gedraagt zich als een antioxidant door de huidcellen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook verbetert vitamine E de aanmaak van collageen, waardoor de huid soepeler en elastischer wordt.

Houd er rekening mee dat resultaten kunnen verschillen per individu. 

GEBRUIKSAANWIJZING

De ChinUp Mask is heel eenvoudig aan te brengen en dankzij de band om je hoofd kun je tijdens de behandeling gewoon rondlopen en andere taken verrichten.

 

Stap 1 –  Meet met de bijgeleverde liniaal je kin van oor tot oor. Doe dit een keer via de voorkant van de kin en een keer via de onderkant van de kin.  

Stap 2 – Haal het ChinUp masker uit de verpakking en breng het aan met de grotere rondingen op de wangen en de kleinere rondingen op de kin (De kleine inkepingen die je ziet moeten ongeveer in het verlengde van je oor zitten).

Stap 3 – Breng nu de band aan onder en over de kin en zorg ervoor dat het gekleurde deel aan de buitenkant zit (dus zichtbaar is). Trek de band aan tot het goed rond je hoofd zit en zorg dat je oren door de gaten in de band zichtbaar zijn.

Stap 4 – Wacht nu 30 tot 40 minuten voor je de band losmaakt en het masker vanaf de randen voorzichtig losmaakt. Haal het masker er af, maar veeg het crème er niet af!

Stap 5 – Masseer de kaak en nek nog even (ongeveer een minuut) tot de resterende crème volledig is geabsorbeerd.

Stap 6 – Nu kun je de omtrek van je kin weer meten. Meet weer een keer via de voorkant van je kin en een keer via de onderkant en zie hoeveel het verschilt. 

 

Tip: Gebruik de ChinUp Mask bij voorkeur om de dag of om de twee a drie dagen voor een optimaal resultaat. Een bruiloft, feestje of presentatie? Met de ChinUp Mask kun je binnen een mum van tijd je onderkin zichtbaar verminderen zodat je er op je best uit ziet voor die belangrijke momenten. 

De ingrediënten in de producten van ChinUp Mask zijn functioneel cosmetische ingrediënten. Raadpleeg bij medische vragen een arts. 

INGREDIENTENLIJST

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glyceryl Stearate/PEG-100 Stearate, Alchohol Denat, Mineral Oil, Sodium Hyaluronate, Acacia Concinna Fruit Extract, Propylene Glycol Betain, Sorbitan Sesquioleate, Cetearyl Alchohol, Stearic Acid, Caffeic Acid, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, PEG-12 Dimethicone, Cyclopentasiloxane, CycloHexasiloxane, Glaucine, Chlorphenesin, Menthol, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Aloe Ferox Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Citrus Aurantium, Dulcis Orange Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Citrus Medica, Lemonum (Lemon) Fruit Extract, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Carbonmer, Triethanolamine, Methylparaben, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Allantain, Pantenol, Beta-Glucan, Vanily, Butyl Ether (Corum9235), Tocopheryl Acetate, Adenosine(0.04%), Ubiquinone, Disodium EDTA, Fragrance.

Waarschuwing

In dit product zijn allergenen aanwezig: Linalol, Butylphenyl, Methylpropional, d-Limonene, Citral, Hexyl cinnamal.


AANBEVOLEN PRODUCTEN