Waarom deze wimpers je carnavalslook compleet maken

Carnaval wimpers zijn de laatste paar jaren enorm in populariteit toegenomen en we kunnen wel raden waarom. De vrolijk gekleurde wimpers geven iedere make-up look een feestelijke boost en kunnen de finishing touch geven aan je outfit. Of je nu op zoek bent naar een subtiel feestelijk tintje of all-out wil gaan met felgekleurde veren, er zit altijd wel een paar wimpers voor je bij.

 

Wimpers voor carnaval mogen groots

Tijdens carnaval trekken mensen de meest bizarre en kleurrijke outfits uit de kast, dus waarom zou je met je make-up ook niet flink gaan experimenteren? Een paar felgekleurde stippenveren kunnen bijvoorbeeld een toevoeging zijn aan je elegante vogellook. Of gouden glitterwimpers voor een godin?

Tip: Let goed op de wimperlijm die bij de wimpers geleverd wordt en de instructies om de lijm er weer af te halen. Zo voorkom je dat je je natuurlijke wimpers beschadigen. Om je wimpers een boost te geven is het Grande Cosmetics wimperserum een aanrader.  

 

Subtiele wimpers voor carnaval

Het kan natuurlijk ook dat je op zoek bent naar feestelijke wimpers die wat subtieler zijn dan de centimeterslange verentooien met vijf verschillende kleuren. Ook dan heb je nog voldoende keus. Je hebt zwarte wimpers met diamantjes bijvoorbeeld, die geven je net iets meer glitter rond je ogen en laten ze stralen. Of wat dacht je van donkerpaarse wimpers die in de uiteinden langzaam vervagen in zwart? Het maakt je look net iets spannender zonder te gek te worden. Zelfs veren kunnen nog subtiel zijn zolang ze maar neutraal van kleur zijn en niet te groot, zoals de afbeelding van Piitify. Let ook op haar haaraccessoire.

 

Soorten carnaval wimpers

Als je op zoek gaat naar wimpers voor carnaval, heb je een grote kans dat je bedolven wordt onder de webshops die tenminste honderd verschillende soorten aanbieden. Hieronder staan een paar van de meest voorkomende soorten carnaval wimpers:

  •        Wimpers met diamantjes
  •        Wimpers met veren
  •        Wimpers met glitterstrepen
  •        Wimpers met verschillende kleuren (colorblocking of fading)
  •        Glitterwimpers
  •        Wimpers met afwijkende vormen (bijvoorbeeld uitlopend aan de zijkant)
  •        Wimpers met diamantjes en veren
  •        Jumbowimpers (extra groot)
  •        Combinaties van bovenstaande wimpers

 

Carnaval wimpers inspiratie en voorbeelden

Door alle opties en mogelijkheden kan het lastig zijn een set wimpers te kiezen. Om je een goede dosis inspiratie mee te geven en de keuze wellicht iets makkelijker te maken, hebben we hieronder een overzicht gemaakt van verschillende wimpers die heel geschikt zijn voor carnaval. Welke is jouw favoriet? Of hebben we het nu alleen maar moeilijker gemaakt? 

 

Een foto die is geplaatst door Pii (@piitify) op 1 Nov 2016 om 3:23 PDT


Aanraders uit de shop