Bizarre wenkbrauwtrends in 2018

Bizarre wenkbrauwen hebben we al een keer voorbij laten komen op ons blog. Maar het kan altijd erger toch? Daarom even een update met de nieuwste 'trends' die influencers hebben bedacht. Soms is het een grote grap, maar op andere momenten vraag je het je toch af... 

Wanneer is iets een bizarre wenkbrauwtrend en wanneer kun je spreken van een fashion statement? Het blijft een beetje gokken, maar onderstaande voorbeelden worden naar ons idee geen algemene 'trends'. Daarom natuurlijk niet minder leuk om te bekijken! 

 

Bizarre wenkbrauwen 2018: voorbeelden van Insta

Instagram is een heerlijke plek om inspiratie op te doen voor de meest originele looks, ook op het gebied van wenkbrauwen. Wat is er de afgelopen maanden voorbij gekomen? Je ziet de voorbeelden hieronder. Wenkbrauwen in streepjescode-patroon bijvoorbeeld. Lijkt ons nogal veel werk om bij te houden.... Om maar niet te spreken over het permanente effect dat je kunt bereiken als je je wenkbrauwen te vaak plukt (overplucking?). Of de eh, kroontjeswenkbrauwen? Toegegeven, die zijn wel erg leuk op Koningsdag, dat kan het allemaal wel wat extremer. @davisonvideo heeft ook zijn wenkbrauwen in het kroontjespatroon geborsteld in plaats van te plukken, dus je kunt de day after weer gewoon met regular brows rondlopen. Handig als je naar je werk moet... Welke vind jij het meest bizar? Of heb je zelf misschien een veel gekkere trend ontdekt? We horen het graag!

 

 

Een bericht gedeeld door V (@harlibi) op 19 Sep 2017 om 10:55 (PDT)

 

Een bericht gedeeld door Davison (@davisonvideo) op 20 Nov 2017 om 9:23 (PST)