Bizarre wenkbrauwen - zou jij ze zo stylen?

Met al die wenkbrauwentrends die om de maand wel lijken op te duiken is het nog lastig om door de bomen het bos te zien. Wat is nu in en wat is eigenlijk nog niet geschikt om naast de catwalk mee rond te lopen? Wij kwamen een paar wenkbrauwtrends tegen waarvan we twijfelden of ze onder de 'bizarre wenkbrauwtrends' vallen of gewoon een nieuw fashion statement zijn. Kijk mee en oordeel mee!

 

Wenkbrauwtrend of mislukte poging om origineel te zijn? 

De meeste trends op make-up gebied komen ongetwijfeld van een celeb, een influencer of van de catwalk. Dagelijks worden nieuwe stylen bedacht om bij de (meestal nog vreemdere) outfits te passen en vaak komt de trend dan binnen een jaar ook bij de 'gewone' mensen terecht. Deze wenkbrauwtrends vonden we echter toch best ver gaan. Sommigen zijn misschien nog wel leuk op een festival of feestje, anderen heel misschien voor een halloween- of carnaval-look...? Zijn onderstaande voorbeelden echt aankomende trends of niet?

 

Bizarre wenkbrauwen: de voorbeelden

We zijn Instagram weer ingedoken op zoek naar voorbeelden van bijzondere wenkbrauwen. En die kwamen we zoals verwacht in grote aantallen tegen. Zo zijn de 'crystal brows' niet alleen populair geworden op de catwalk, maar is er zelfs een snapchat voor ontwikkeld. Daarnaast zijn er verschillende varianten van gekleurde wenkbrauwen opgedoken, zowel met of zonder glitter: zie ook de regenboogwenkbrauwen en de glitterwenkbrauwen. Oh, of een glitterlijn net onder je wenkbrauwen kan natuurlijk ook. En net als je denkt dat mensen alles al wel uitgeprobeerd hadden, komen de make-up artiesten en visagisten van de Fashion Weeks natuurlijk weer met iets nieuws: flowerbrows. De wenkbrauwen (en vaak ook deels het gezicht) worden versierd met kleine droogbloemen zodat je een frisse lente-achtige uitstraling krijgt. Misschien iets voor komende zomer? Of vind je al deze trends toch echt te bizar om zelf mee aan de slag te gaan? 

 

 

Een foto die door eyebar_polska is geplaatst op 8 Aug 2016 om 11:16 PDT