0

Your BasketMake up tips | Mascara tips voor mooie wimpers

Mascara is een van de meest gebruikte make-up producten die de ogen mooier maken. Het is snel en gemakkelijk aan te brengen en zorgt direct voor lange wimpers. Lees hier de make up tips van Esthetic Health.

 

Volle wimpers

Door de mascara met een zigzagbeweging aan te brengen, kunt u uw wimpers voller laten lijken. U maakt dan met het mascaraborsteltje horizontale bewegingen langs de wimpers, terwijl u van de aanzet naar de punten beweegt. Door gebruik te maken van de witte GrandePrimer benadrukt u de kleur van uw mascara, waardoor het effect nog groter wordt. Een andere goede tip voor vollere wimpers is het gebruik van een wimperkruller. Door een krul vanaf een klein afstandje vanaf de aanzet van de wimpers aan te brengen, lijken de ogen groter en de wimpers voller.

 

Lange wimpers

Het aanbrengen van de mascara in lange, verticale bewegingen helpt de wimpers langer te laten lijken. Hiernaast kunt u gebruik maken van het GrandeLash Wimperserum. Het wimperserum verbetert de wimpers al binnen 12 weken, waardoor ze langer en voller ogen.

 

Tips tegen klonterige mascara

De GrandeMascara is klontvrij en heeft daarom een natuurlijk effect. Om bij mascara klontvorming tegen te gaan is het essentieel om niet te veel lucht in het flesje te laten. Haal het borsteltje van de mascara zo min mogelijk in en uit het flesje en sluit deze goed na gebruik. Hiermee is de kans op klontjes in de mascara het kleinst.

 

Overige make up tips

Ten slotte is het zeer belangrijk om zowel de make-up als de ogen en wimpers goed schoon te houden. De wimpers worden breekbaar als er te vaak make-upresten op achterblijven. Ook moet make-up regelmatig vervangen worden. Als dit niet gebeurt, kan er een teveel aan bacteriën ontstaan, wat schadelijk is voor de wimpers en huid.Gerelateerde Artikelen

Pas op met nepcosmetica: deze dames moesten naar het ziekenhuis

Zelfbruiner voor de donkere huid: tips en voorbeelden

Scheve eyeliner is verleden tijd met deze trucjes

7 verrassende dingen die je haar vet maken