0

Your BasketGrandelash verkozen tot favoriete wimperserum

Heb je al kennisgemaakt met het populaire Grandelash wimperserum van Grande Cosmetics? Dit wimperserum viel de afgelopen jaren meerdere malen in de prijzen en won diverse prestigieuze awards in de Verenigde Staten. Wil je meer weten over dit unieke wimperserum voor voller en langer uitziende wimpers? Lees dan snel verder!  

 

Het Grandelash wimperserum is razend populair in de Verenigde Staten en is sinds afgelopen jaar ook verkrijgbaar in de Benelux. Met het Grandelash wimperserum verzorg je jouw wimpers optimaal, waardoor de wimpers er voller en langer uit gaan zien. Het succes van het Grandelash wimperserum is door de jaren heen bekroond met verschillende awards. Zeg die wimperextensions maar gedag, met het Grandelash wimperserum breng je jouw natuurlijke wimpers in topconditie en creëer je voller en langer ogende wimpers.

 

 

Grandelash multi award winnend wimperserum

De afgelopen jaren won het Grandelash wimperserum verschillende awards. Zo werd Grandelash in 2019 o.a. bekroond met de Harpers Bazaar Award, Cosmopolitan Make up Award, Dermascope Aesthecian’s Choice Award, Line & Spa’s Award en de Dayspa Professional’s Award.

 

 

Daarnaast won Grandelash voor de derde keer op rij de American Spa Professional’s Choice award in de categorie favoriete wimperserum. Zo wonnen zij deze award in 2017, 2018 en 2019. Het Grandelash wimperserum kan daarom een multi award winnend product worden genoemd. 

 

Naast het Grandelash wimperserum, vielen ook andere producten van Grande Cosmetics in de prijzen. Zo wonnen het Grandebrow wenkbrauwserum en de Grandelips lip plumpers ook verschillende awards.

 

Over Grande Cosmetics

Grande Cosmetics werd in 2008 opgericht door Alicia Grande. Het begon met slechts één product, het GrandeLash wimperserum. Het cosmeticamerk uit de Verenigde Staten staat bekend om haar innovatieve formules. Het doel van Alicia Grande was om producten te creëren die de natuurlijke schoonheid benadrukken en op een natuurlijke wijze te vergroten. Vandaag de dag is Grande Cosmetics uitgegroeid tot een geliefd merk. 

 

Assortiment Grande Cosmetics

Naast het GrandeLash wimperserum, biedt Grande Cosmetics een uitgebreid product assortiment met onder andere een wenkbrauwserum, primer, mascara, eyelinerwenkbrauwgel en lip plumpers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wenkbrauwserum voor vollere wenkbrauwen? Of een primer en mascara voor een mooie oogopslag met lange wimpers?  

 

Ben je benieuwd geworden naar de producten van Grande Cosmetics? Klik dan hier om het gehele assortiment van Grande Cosmetics te bekijken.Gerelateerde Artikelen

Waarom het gebruik van een bodylotion belangrijk is

Het verhaal achter Grande Cosmetics