0

Your BasketGezichtsolie voor de huid

Vervang je crème met gezichtsolie

Gezichtsoliën voor de huid zijn nu populairder dan ooit. Ook beautytrendsetters zoals Gwyneth Paltrow en Emma Stone zijn lyrisch. De reden dat gezichtsolie bejubelt wordt in cosmeticaland is simpel. Een natuurlijke gezichtsolie in plaats van een gezichtscrème gebruiken, is een gezonde manier om je huid te laten stralen. Gezichtsolie bevat namelijk geen chemicaliën of agressieve stoffen, maar houdt je huid wel in topconditie.

Gezichtsolie versus crème

De basis van iedere gezichtscrème bestaat voornamelijk uit water en vetten. Vetten vormen een laagje op de huid, wat helpt om de huid gehydrateerd te houden. Er zijn echter twee nadelen van de vetten die vaak gebruikt worden. Ze kunnen de poriën verstoppen en zo juist voorkomen dat de werkzame stoffen van een crème tot de huid kunnen doordringen. Dit is dan ook vaak de reden dat crèmes in het begin lijken te helpen, maar na verloop van tijd opnieuw aangebracht moeten worden. Deze vetten smeer je dan ook liever niet op je gezicht.

 

Een natuurlijke gezichtsolie bevat belangrijke vetzuren die de huid helpen om op een natuurlijke manier in balans te blijven. Het beschermt, voedt en herstelt de huid. Bovendien heb je in verhouding zeer weinig olie nodig. Dat een olie een glimmend gezicht veroorzaakt is een achterhaalde gedachte. Moderne gezichtsoliën zijn juist vaak ‘droog’ en laten hooguit een subtiele glans achter. Bovendien trekt olie van nature sneller in de huid dan een crème.

Gebruik van gezichtsolie

Om de huid optimaal te hydrateren is het aan te raden een gezichtsolie dagelijks aan te brengen in plaats van je gezichtscrème. Om de effectiviteit van je make-up reiniger of huidmasker te verbeteren, kun je dit ook mengen met een paar druppels olie. Ook kun je gezichtsolie gebruiken als primer onder je foundation. Hierdoor krijg je een mooie gezonde glow, zonder een vettige huid te krijgen. Ook littekens hebben baat bij een goede gezichtsolie.

De juiste gezichtsolie kiezen

Zijn superfoods het panacee voor de gezondheid, dan is Marula Oil dat voor de beauty. Marula Oil wordt dan ook niet voor niets het wonder van 2015 genoemd. Beautyland raakt niet uitgepraat over de nieuwe toevoeging aan de al bestaande gezichtsolie producten zoals argan-, kokos-, rozenbottel- en jojobaolie. Wat Marula Oil zo bijzonder maakt is dat deze olie – anders dan de andere gezichtsoliën – voor alle huidtypes geschikt is. Zowel de vette, droge, gecombineerde, gevoelige en oudere huid hebben baat bij Marula olie. En dat is nog niet alles.

 

Marula zit bomvol antioxidanten en heeft een hoge concentratie vitamine E, mineralen en vetzuren zoals Omega 6 en 9. Het gehalte vitamine C is zelfs 4x hoger dan van sinaasappels. Dit maakt Marula Oil niet alleen krachtiger dan arganolie, maar ook nog eens een perfecte anti-age moisturizer. 

 

 

 

 

Marula Oil:

·      Hydrateert

·      Minimaliseert fijne lijntjes

·      Verbetert de elasticiteit van de huid

·      Werkt herstellend en vermindert ontstekingen

·      Beschermt de huid tegen vervuiling van buitenaf

·      Werkt verzachtend na een peeling of microdermabrasie behandeling

 

Bekijk meer Marula Pure Gezichtsolie producten