5 tips voor volle lippen zonder lip fillers

Droom je ook van mooie volle lippen maar vind je het idee van lipfillers of injecties niets? Wij zetten alle tips voor vollere lippen zonder een bezoek aan een cosmetisch chirurg op een rij.  

 

1. Lippenbalsem

Laten we beginnen bij het begin, mooie volle lippen beginnen natuurlijk bij goede verzorging. Denk hierbij aan een hydraterende en voedende lippenbalsem voor zachte lippen. 

 

2. Lip scrub

Een lip scrub zorgt er niet alleen voor dat velletjes van de lippen af worden gescrubd en dus lekker zacht worden, maar een lip scrub zorgt er ook voor dat de lippen er voller uit gaan zien! Door de circulerende bewegingen die je maakt tijdens het scrubben van de lippen wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de lippen en mooie natuurlijke roze, rode kleur krijgen en er dus ook voller uit gaan zien.

 

3. Lip liner/ lip contour

Het contouren van de lippen is een goed trucje om de lippen voller te laten ogen. Gebruik een lipliner om de lippen aan te zetten. Je kunt de lipliner net iets buiten de lippen aanbrengen zodat de lippen er optisch groter uit zien. Indien gewenst, kun je de lippen vervolgens compleet invullen met lipliner of maak het af met een lipstick of lipgloss. Kies qua kleur voor een lipliner die net iets donkerder is dan de lippen of de kleur van de lipstick of lipgloss.

 

Tip: een hele donkere lipstick zorgt er voor dat de lippen smaller lijken, kies dus niet een al te donkere lipstick kleur. Felle kleuren zoals rood of roze geven een mooi optisch effect, of kies juist voor een kleur die dicht bij jouw eigen lip kleur ligt.

 

4. Lipgloss

Een lipgloss vergroot je lippen optisch omdat de glans van de gloss het licht reflecteert. Breng een lipgloss aan over de lippen, of alleen in het midden van de lippen.

 

5. Lip plumper

Bieden bovenstaande ideeën optisch niet gewenste volume effect? Denk dan eens aan een lip plumper. Een lip plumper is een lipgloss die ingrediënten bevat die de lippen iets op laat zwellen waardoor ze voller ogen.

 

 

GrandeLips lip plumper

Graag laten we je kennis maken met GrandeLips, een lip plumper van het merk Grande Cosmetics. GrandeLips is een lipgloss, die dankzij de voedende cocktail van Volulip™  en hyaluronzuur het volume van de lip verbetert binnen 3 tot 5 minuten na het aanbrengen en de lippen hydrateert. Na het aanbrengen van de GrandeLips lipgloss voelen de lippen zacht en gehydrateerd en lijken de lippen er voller uit te zien door het plump effect. Bekijk hieronder het effect van de GrandeLips lip plumper:

De GrandeLips lip plumper voor voller uitziende lippen is verkrijgbaar in een transparante variant en diverse kleuren. Kies voor de kleur die het beste bij jou past, of breng de transparante lip plumper aan over iedere gewenste lipstick. 

 

Hoe werkt de GrandeLips lip plumper?

Bekijk onderstaande video om te bekijken hoe de lip plumper werkt:

De speciale Volulip™ cocktail en ingrediënten zoals hyaluronzuur zorgen er voor dat watermoleculen worden aangetrokken en de lippen er voller uit gaan zien. Het kan zijn dat je een lichte tinteling ervaart na het aanbrengen van de lip plumper, dit is normaal en het teken dat de GrandeLips haar werk doet. De GrandeLips lip plumper prikt echter niet. Na het aanbrengen ervaar je bovendien een hydratatie boost en voelen de lippen zacht en gevoed aan.

 

Ben je benieuwd geworden naar de GrandeLips lip plumper? Klik dan hier voor meer product informatie. Heb je vragen naar aanleiding van deze blogpost? Neem gerust contact met ons op!