4.0ml RevitaLash Advanced wimperserum

4.0ml RevitaLash Advanced wimperserum

Model: 1207
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.

Supersize! Het RevitaLash wimperserum (oftewel RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner) zit nu in een supersize-verpakking speciaal voor de feestdagen. Dit wereldwijd bekende serum bevat verzorgende ingrediënten zoals het gepatenteerde en wetenschappelijk ontwikkelde Biopeptin Complex, dat helpt om de conditie van de wimpers te verbeteren en ervoor te zorgen dat wimpers hun natuurlijke optimale lengte kunnen bereiken. In slechts twaalf weken tijd helpt het wimperserum de hydratatie, glans en flexibiliteit van de haartjes te verbeteren. Ervaar het zelf en zie dat na een paar weken je wimpers er voller en langer uitzien!

Tip: Dit mooie pakket heeft een waarde van maar liefst 140 euro! Haal de promo nu snel in huis, want op=op.

€109,00

PRODUCT INFORMATIE

Met het RevitaLash wimperserum 4.0ml kun je langer uitziende wimpers krijgen binnen twaalf weken. Dankzij hét verzorgingsproduct voor mooiere en gezonder uitziende wimpers kunnen de wimperharen hun optimale lengte beter bereiken. Het BioPeptin Complex waar RevitaLash patent op heeft, de aminozuren en ginseng helpen om broosheid en breekbaarheid bij de wimpers te verminderen. De wimpers worden gehydrateerd en de wimpers zien er glanzender uit. Toch graag wimperextensions of nepwimpers gebruiken? Het wimperserum is op waterbasis, dus het kan prima in combinatie met nepwimpers of wimperextensions gebruikt worden. 

Dit product betreft een 4.0ml verpakking en 4.0 milliliter wimperserum gaat ongeveer zes tot acht maanden mee (afhankelijk van het gebruik).

Het product bewaren op een droge, donkere plek op kamertemperatuur. 

Over de ingrediënten

  • Biopeptin complex – Dit gepatenteerde complex is een mix van biotine, groene thee – extract (rijk aan pathenol), peptiden en lipiden, die helpen de wimpers te beschermen tegen broosheid en breekbaarheid en de wimpers helpen verstevigen.
  • Ginseng en swertia japonica – Deze plantenextracten zijn rijk aan vitamine B en antioxidanten en helpen de wimpers te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
  • Saw palmetto – Is rijk aan vetzuren en plantensterolen die assisteren bij het glanzender maken van de wimpers.
  • Tarwe-eiwitten - Is rijk aan aminozuren, peptiden en vitamine B, waardoor wimpers gehydrateerd en versterkt worden.

Het 4.0ml RevitaLash wimperserum is niet op dieren getest. Dit product is niet-irriterend, hypoallergeen, dermatologisch getest, klinisch getest en door oogartsen beoordeeld. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Het 4.0ml RevitaLash Advanced wimperserum is erg eenvoudig in gebruik en na twaalf weken is er al resultaat te zien.

 

Stap 1 – Breng een dun lijntje van het wimperserum aan bij de bovenste wimperrand bij de aanzet van de wimpers. Je kunt ervoor kiezen het wimperserum 's avonds te gebruiken nadat je je gezicht gereinigd hebt, of 's ochtends voor je je make-up aanbrengt. Kies je ervoor het serum 's ochtends aan te brengen, laat het serum dan even goed intrekken voor je je make-up routine vervolgt. 

Stap 2 – Herhaal dit eenmaal per dag. Om de mooie wimpers te behouden volstaat het om na twaalf weken het wimperserum om de dag te gebruiken tot een keer per drie dagen. Dagelijks gebruik kan natuurlijk ook.

Stap 3 – Maak de mooie oogopslag compleet door de verzorging van het wimperserum te combineren met de Volumizing Primer en Volumizing Mascara.

 

Tip - Het 4.0ml RevitaLash Advanced wimperserum is op waterbasis en kan daarom gecombineerd worden met wimperextensions of wimperverf. Een mooi alternatief voor wimperverf is het RevitaLash Volumizing Mascara Raven, dat door zijn waterresistente eigenschap de hele dag blijft zitten.

Let op - RevitaLash- producten, waaronder het 4.0ml Revitalash wimperserum, zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, vrouwen die borstvoeding geven, zwangere vrouwen of personen die een chemotherapie ondergaan. Puur uit voorzorg adviseren wij daarom om RevitaLash niet te gebruiken indien je jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent, borstvoeding geeft of chemotherapie ondergaat.

Houd er rekening mee dat resultaten van het wimperserum per persoon kunnen verschillen. Alle ingrediënten van RevitaLash zijn functionele cosmetische ingrediënten. RevitaLash is een cosmetisch product en is geen behandeling voor medische problemen. Voor medische vragen raden wij altijd aan een arts te raadplegen.

INGREDIENTENLIJST