Close

3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum

3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum
Model: 1003
Inhoud: 3.5ml
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
Let op: Wegens enorme populariteit heeft dit product een langere levertijd gekregen dan normaal.
€109,00

Het 3.5ml RevitaLash wimperserum (oftewel RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner) laat je wimpers er voller en langer uit zien. Dit wereldwijd bekende serum bevat verzorgende ingrediënten zoals het gepatenteerde en wetenschappelijk ontwikkelde Biopeptin Complex, dat helpt om de conditie van de wimpers te verbeteren en ervoor te zorgen dat wimpers hun natuurlijke optimale lengte kunnen bereiken. In slechts twaalf weken tijd helpt het wimperserum de hydratatie, glans en flexibiliteit van de haartjes te verbeteren. Ervaar het zelf en zie dat na een paar weken je wimpers er voller en langer uitzien!

Het 3.5ml RevitaLash wimperserum gaat maar liefst tot zes maanden mee. 

Met het RevitaLash wimperserum 3.5ml kun je langer uitziende wimpers krijgen binnen twaalf weken. Dankzij hét verzorgingsproduct voor mooiere en gezonder uitziende wimpers kunnen de wimperharen hun optimale lengte beter bereiken. Het BioPeptin Complex waar RevitaLash patent op heeft, de aminozuren en ginseng helpen om broosheid en breekbaarheid bij de wimpers te verminderen. De wimpers worden gehydrateerd en de wimpers zien er glanzender uit. Toch graag wimperextensions of nepwimpers gebruiken? Het wimperserum is op waterbasis, dus het kan prima in combinatie met nepwimpers of wimperextensions gebruikt worden. 

Dit product betreft een 3.5ml verpakking en 3.5 milliliter wimperserum gaat maar liefst een half jaar mee.

Het product bewaren op een droge, donkere plek op kamertemperatuur. 

Over de ingrediënten

  • Biopeptin complex – Dit gepatenteerde complex is een mix van biotine, groene thee – extract (rijk aan pathenol), peptiden en lipiden, die helpen de wimpers te beschermen tegen broosheid en breekbaarheid en de wimpers helpen verstevigen.
  • Ginseng en swertia japonica – Deze plantenextracten zijn rijk aan vitamine B en antioxidanten en helpen de wimpers te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
  • Saw palmetto – Is rijk aan vetzuren en plantensterolen die assisteren bij het glanzender maken van de wimpers.
  • Tarwe-eiwitten - Is rijk aan aminozuren, peptiden en vitamine B, waardoor wimpers gehydrateerd en versterkt worden.

Het 3.5ml RevitaLash wimperserum is niet op dieren getest. Dit product is niet-irriterend, hypoallergeen, dermatologisch getest, klinisch getest en door oogartsen beoordeeld. 

Het 3.5ml RevitaLash Advanced wimperserum is erg eenvoudig in gebruik en na twaalf weken is er al resultaat te zien.

 

Stap 1 – Breng een dun lijntje van het wimperserum aan bij de bovenste wimperrand bij de aanzet van de wimpers. Je kunt ervoor kiezen het wimperserum 's avonds te gebruiken nadat je je gezicht gereinigd hebt, of 's ochtends voor je je make-up aanbrengt. Kies je ervoor het serum 's ochtends aan te brengen, laat het serum dan even goed intrekken voor je je make-up routine vervolgt. 

Stap 2 – Herhaal dit eenmaal per dag. Om de mooie wimpers te behouden volstaat het om na twaalf weken het wimperserum om de dag te gebruiken tot een keer per drie dagen. Dagelijks gebruik kan natuurlijk ook.

Stap 3 – Maak de mooie oogopslag compleet door de verzorging van het wimperserum te combineren met de Volumizing Primer en Volumizing Mascara.

 

Tip - Het 3.5ml RevitaLash Advanced wimperserum is op waterbasis en kan daarom gecombineerd worden met wimperextensions of wimperverf. Een mooi alternatief voor wimperverf is het RevitaLash Volumizing Mascara Raven, dat door zijn waterresistente eigenschap de hele dag blijft zitten.

Let op - RevitaLash- producten, waaronder het 3.5ml Revitalash wimperserum, zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, vrouwen die borstvoeding geven, zwangere vrouwen of personen die een chemotherapie ondergaan. Puur uit voorzorg adviseren wij daarom om RevitaLash niet te gebruiken indien je jonger bent dan 18 jaar, zwanger bent, borstvoeding geeft of chemotherapie ondergaat.

Houd er rekening mee dat resultaten van het wimperserum per persoon kunnen verschillen. Alle ingrediënten van RevitaLash zijn functionele cosmetische ingrediënten. RevitaLash is een cosmetisch product en is geen behandeling voor medische problemen. Voor medische vragen raden wij altijd aan om je arts te raadplegen.

Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Acid, Decloro Dihydroxy Difluoro Ethycloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.