3.5ml RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum

3.5ml RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum

Model: 1208
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.

Supersize! Het innovatieve wenkbrauwserum van RevitaLash is nu verkrijgbaar in een extra grote verpakking van 3.5ml! Je bestelt deze verpakking voor hetzelfde bedrag als de normale 3.0ml. Een geweldig cadeau om te geven, natuurlijk nog leuker om te krijgen. Met het RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum  kun je in een handomdraai mooie, meer gedefinieerde en voller uitziende wenkbrauwen creëren. Laat je gezicht spreken door goed verzorgde wenkbrauwen en combineer het wenkbrauwserum met de hi-def tinted wenkbrauwgel voor een optimaal resultaat.

Tip: Dit product heeft een waarde van maar liefst 110 euro! Bestel snel want op = op. 

€84,00

PRODUCT INFORMATIE

Het RevitaBrow wenkbrauwserum verzorgt je wenkbrauwen vanaf de basis en helpt de gezondheid en flexibiliteit van de wenkbrauwhaartjes te verbeteren. Als je van nature dunne wenkbrauwen hebt of ze te lang hebt geëpileerd, dan zie je natuurlijk graag dat je wenkbrauwen er voller uit gaan zien. Het RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum verzorgt de wenkbrauwen en laat je gezicht echt spreken.

Het product bewaren op een droge, donkere plek op kamertemperatuur. 

Over de ingrediënten

  • Biopeptin ComplexTM – het complex is rijk aan peptiden, panthenol, biotine en groene thee extract, dat helpt om de wenkbrauwen zachter en sterker te maken.
  • Swertia Japonica & Panax Ginseng – helpt de wenkbrauwen te beschermen en te revitaliseren door het hoge gehalte aan antioxidanten en vitamine B in de plantaardige extracten.
  • Calendula – helpt broosheid en breekbaarheid van de wenkbrauwharen tegen te gaan door ze goed te hydrateren.

Dit product is niet getest op dieren en dermatologisch en klinisch getest. Het Revitabrow wenkbrauwserum is door oogartsen beoordeeld en is hypoallergeen en niet-irriterend bevonden. Houd er rekening mee dat resultaten kunnen verschillen per individu. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Het RevitaBrow Advanced  wenkbrauwserum is zeer eenvoudig en snel aan te brengen dankzij het zachte borsteltje dat het serum evenredig over de wenkbrauwharen verdeeld.

 

Stap 1 – Zorg dat je wenkbrauwen en de huid rond en onder de wenkbrauwharen schoon zijn.

Stap 2 – Breng het wenkbrauwserum eenmaal per dag op een droge, schone huid aan. Je kunt met korte, opwaartse bewegingen het serum aanbrengen op je hele wenkbrauw of alleen op de dunnere stukken, net wat de voorkeur heeft. Zorg dat het serum bij de aanzet van de wenkbrauwhaartjes aangebracht wordt voor een optimaal resultaat. 

Stap 3 – Gebruik het wenkbrauwserum bij voorkeur ’s avonds. Als je het ’s ochtends aanbrengt, wacht dan even tot het serum goed is ingetrokken en breng vervolgens de Hi-Def wenkbrauwgel aan om wat extra volume aan de wenkbrauwen te geven. De minerale kleurgel zorgt voor een natuurlijke kleur op de wenkbrauwen en laat ze er voller uitzien.

 

Tip: Gebruik RevitaBrow twaalf weken lang iedere dag eenmaal voor het beste resultaat. Hierna volstaat het om het wenkbrauwserum drie tot vier keer per week te gebruiken.  

INGREDIENTENLIJST