3.0ml Brow Perfecting Gift Collection

Model: 1330
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€84,00

Speciaal voor de feestdagen hebben we nu tijdelijk een bijzonder mooie Brow Perfecting Gift Collection in het assortiment, een set die perfect is om de wenkbrauwen er mooi gedefinieerd en voller uit te laten zien. De Gift Collection bevat niet alleen het bekende Revitabrow Advanced wenkbrauwserum van 3.0ml, maar ook de Micellair Lash Wash (30ml) en een travel-size van de Double-Ended mascara en primer. Deze luxe verpakking is erg leuk om cadeau te geven of als essential in de eigen make-up tas! Met deze set ben je zeker het middelpunt tijdens de feestdagen.

Tip: Dit pakket heeft een waarde van maar liefst 125 euro! Bestel snel want op = op. 

De RevitaLash Brow Perfecting Gift Collection 3.0 ml bevat de volgende producten:

  •       De RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum 3.0ml,
  •       De RevitaLash Micellair Water Lash Wash 30 ml,
  •       De RevitaLash Double-Ended Volume Set Mascara en Primer (5.0 ml)

Om je wenkbrauwen een mooie boost te geven zijn deze producten een echte must-have. Het Revitabrow wenkbrauwserum is een kwalitatief wenkbrauwverzorgingsproduct die de wenkbrauwen beter definieert en ze er voller uit laat zien. Met de Double-Ended Mascara en Primer geef je je wimpers een flinke boost, waarna je de make-up weer eenvoudig verwijdert met de Lash Wash. Pluspunt: de producten zijn waterresistant, waardoor ze eenvoudig te verwijderen zijn maar wel de hele dag kunnen blijven zitten. Heb je even geen idee wat voor make-up je moet kiezen voor een etentje of feestje? Met de tutorials in onze blogs kun je stap voor stap de mooiste looks creëren.

Voor een uitgebreide beschrijving van de belangrijkste ingrediënten van deze producten verwijzen we je graag naar de pagina’s van het wimperserum, de primer en de eyeliner.

Deze producten zijn klinisch getest, dermatologisch getest en niet irriterend en hypoallergeen bevonden. De producten zijn niet op dieren getest.

Stap 1 – Om het wenkbrauwserum optimaal te kunnen laten werken, is het belangrijk eenmaal per dag het serum bij de aanzet van de wenkbrauwen aan te stippen. Breng het wenkbrauwserum bij voorkeur ’s avonds aan nadat de make-up is verwijderd. ’s Ochtends is ook mogelijk, wacht dan even tot het wenkbrauwserum is ingetrokken voor je een brow gel gebruikt.

Stap 2 - Borstel je wenkbrauwen even kort door om ze allemaal dezelfde kant op te krijgen. De Brow Gel komt dan beter tot zijn recht. 

Stap 3 - Breng de Hi-Def Tinted Brow Gel aan bij de wenkbrauwen.

Tip: Epileren kun je zowel voor het aanbrengen van de Hi-Def Tinted Brow Gel doen, als erna. Soms epileren mensen na het aanbrengen van verf of kleurgel, omdat ze dan goed kunnen zien welke haartjes ze weg kunnen halen. 

Tip: Doordat de primer en mascara van RevitaLash niet waterproof zijn, maar waterresistent, blijft het de hele dag zitten en is het daarna eenvoudig te verwijderen. Grove make-up removers zijn daarbij niet nodig, de Micellair Lash Wash op een nat wattenschijfje is al voldoende om de producten van de wimpers te verwijderen. 

Voor de ingrediëntenlijst verwijzen we je graag door naar de productpagina’s van het wenkbrauwserum en de Double-Ended Volume Set