Close

1.0ml RevitaLash Advanced wimperserum

1.0ml RevitaLash Advanced wimperserum
Model: 1178
Inhoud: 1.0ml
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€49,00

Het 1.0ml RevitaLash Advanced wimperserum verzorgt de wimpers intensief en zorgt dat wimpers er voller en langer uit gaan zien. Het verzorgende serum helpt namelijk om breekbaarheid en broosheid van de wimperharen te verminderen. De flexibiliteit en glans van de wimpers worden hierdoor ook verbeterd. Binnen een aantal weken ogen de wimpers al gezonder en voller. Een prachtige oogopslag ligt binnen handbereik!

 

De 1.0ml verpakking gaat tot ongeveer 6 weken mee. Dit is ruim voldoende om de eerste resultaten van het wimperserum te kunnen zien. 

Het RevitaLash Advanced wimperserum (oftewel Revitalash Advanced Eyelash Conditioner) is een bijzondere wimperverzorging die broosheid en breekbaarheid van de wimpers helpt tegen te gaan. Dankzij het wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde Biopeptin Complex wordt de flexibiliteit van de wimpers verbeterd, waardoor ze gezonder en voller ogen. Omdat het Biopeptin Complex is gepatenteerd, is RevitaLash het enige wimperserum merk is dat dit bijzondere ingrediënt in het serum heeft. Door slechts één keer per dag een dunne lijn van het wimperserum aan te brengen bij de wimperaanzet, kun je al een geweldig resultaat bereiken.

Dit product betreft een 1.0ml verpakking en 1.0 milliliter wimperserum gaat ongeveer 6 weken mee. Dit is ruim voldoende om de eerste resultaten te zien en daarom een mooi product om het bekende wimperserum van RevitaLash eens te testen.

Het product bewaren op een droge, donkere plek op kamertemperatuur. 

Over de ingrediënten

  • Biopeptin Complex – Dit gepatenteerde en wetenschappelijk ontwikkeld complex is een mix van biotine, groene thee – extract (dat weer rijk is aan pathenol), peptiden en lipiden, die helpen de wimpers te verstevigen en te beschermen tegen broosheid en breekbaarheid. RevitaLash is het enige wimperserummerk dat dit bijzondere ingrediënt in het serum heeft.
  • Ginseng en swertia japonica – Deze plantenextracten assisteren bij het revitaliseren van de wimpers en beschermen tegen invloeden van buitenaf (mede dankzij de vitamine B en antioxidanten).
  • Saw palmetto – helpt bij het conditioneren en hydrateren van de wimpers door de plantensterolen en vetzuren in het ingredient.
  • Tarwe-eiwitten – laten de wimpers er sterker en gladder uitzien doordat ze rijk zijn aan peptiden, aminozuren en vitamine B.

 

Het 1.0ml RevitaLash wimperserum is niet op dieren getest. Het serum is dermatologisch en klinisch getest. Het product is door oogartsen beoordeeld en niet-irriterend en hypoallergeen bevonden.  

Het 1.0ml RevitaLash wimperserum breng je één keer per dag aan bij de wimperaanzet. Het aanbrengen is zeer eenvoudig en veel van onze klanten gaven aan binnen enkele weken al resultaat te zien. Het is aan te raden om het wimperserum twaalf weken consistent te gebruiken voor het beste resultaat. De wimpers hebben dan allen een groeicyclus voltooid en geprofiteerd van de verzorgende ingrediënten van het serum.

 

Stap 1 – Breng het wimperserum aan op een schoon en gereinigd gezicht. Zorg dat oogmake-up goed verwijderd is.

Stap 2 – Breng een dunne lijn van het wimperserum aan bij de wimperaanzet van de bovenste wimpers, aan de bovenkant van de wimpers. Breng het serum bij voorkeur 's avonds aan na het verwijderen van je make-up. Wil je het serum graag 's ochtends gebruiken? Dit kan, maar wacht dan even met het aanbrengen van make-up tot het serum goed ingetrokken is. 

Stap 3 – Breng het wimperserum één keer per dag aan en herhaal dit dagelijks.

Stap 4 – Creëer de ultieme dramatische look door het wimperserum te combineren met de Volumizing Mascara Raven en de Volumizing Primer in indigo-tint. Deze producten geven je wimpers een instant boost en laten ze nog meer opvallen.

Tip: Om het optimale resultaat te behouden raden we aan het wimperserum te blijven gebruiken nadat de twaalf weken verstreken zijn. Zo blijven de wimpers profiteren van de verzorgende ingrediënten van het serum en blijven ze in optimale conditie. Na verloop van tijd kan het gebruik van het serum iets verminderd worden naar om de dag of om de twee dagen. Dagelijks blijven gebruiken is natuurlijk ook mogelijk.

Tip: Het wimperserum kan eventueel met wimperextensions en wimperverf gecombineerd worden, het is op waterbasis (zie de ingrediëntenlijst).

 

Het 1.0ml RevitaLash Advanced wimperserum is veilig getest op gezonde volwassenen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het wimperserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort.

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Het wimperserum bevat functionele cosmetische ingrediënten en kan niet gezien worden als behandeling voor medische problemen. Raadpleeg bij medische vragen altijd een arts. 

Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Acid, Decloro Dihydroxy Difluoro Ethycloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.