Close

1.5ml RevitaBrow® Advanced wenkbrauwserum

1.5ml RevitaBrow® Advanced wenkbrauwserum
Model: 1179
Inhoud: 1.5ml
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€55,00

Het 1.5ml Revitabrow Advanced wenkbrauwserum verzorgt de wenkbrauwen intensief en zorgt ervoor dat de wenkbrauwen er voller en meer gedefinieerd uit gaan zien. Het verzorgende serum helpt namelijk om de broosheid van de wenkbrauwharen te verminderen. De conditie van de wenkbrauwharen wordt hierdoor verbeterd, waardoor ze gezonder en voller gaan ogen. Laat je gezicht spreken met dit bijzondere wenkbrauwserum! 

De 1.5ml verpakking gaat ongeveer 1.5 maand mee. Dit is ruim voldoende om de resultaten van het wenkbrauwserum te kunnen zien.  Voor een grotere verpakking verwijzen we graag door naar de 3.0ml RevitaBrow. 

Het RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum (oftewel RevitaBrow Eyebrow Conditioner) is een unieke wenkbrauwverzorging die de wenkbrauwen hydrateren en sterker maken. Dankzij het wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde Biopeptin Complex worden de wenkbrauwharen zachter en ogen ze gezonder en voller. Het product is met name fijn als je bijvoorbeeld van nature dunne wenkbrauwen hebt of wenkbrauwen te lang hebt geepileerd, waardoor de haartjes niet of zeer dun terugkomen. Dankzij het RevitaBrow wenkbrauwserum worden die dunne haartjes goed verzorgd en laat het je gezicht echt spreken.

 

Dit product betreft een 1.5ml verpakking en 1.5 milliliter wenkbrauwserum gaat ongeveer 1.5 maand mee. Deze hoeveelheid is ruim voldoende om de eerste resultaten van het wenkbrauwserum te zien en daarom een mooie kans om het bekende wenkbrauwserum van RevitaLash eens te testen.

Het product bewaren op een droge, donkere plek op kamertemperatuur. 

Over de ingrediënten

  • Biopeptin Complex dit unieke complex bestaat uit een mix van onder andere peptiden, panthenol, biotine en groene thee extract, dat helpt om de wenkbrauwen zachter en sterker te maken. RevitaLash is het enige wimperserummerk dat dit bijzondere complex in het serum heeft.
  • Swertia Japonica & Panax Ginseng zit vol antioxidanten en vitamine B om de wenkbrauwen te beschermen en te revitaliseren.
  • Calendula  hydrateert de wenkbrauwen intensief en helpt zo om broosheid en breekbaarheid van de wenkbrauwharen tegen te gaan.

 

Het 1.5ml Revitabrow wenkbrauwserum is niet op dieren getest en hypoallergeen en niet-irriterend bevonden. Het serum is door oogartsen beoordeeld en zowel dermatologisch als klinisch getest. 

Het 1.5ml Revitabrow wenkbrauwserum breng je één keer per dag aan bij de aanzet van de wenkbrauwharen. Het is dus niet nodig om de gehele wenkbrauwharen van het serum te voorzien, het serum bij de aanzet van de haren aanbrengen is al voldoende. Het aanbrengen is zeer eenvoudig en klanten geven aan binnen enkele weken al de eerste resultaten van het wenkbrauwserum te kunnen zien. Het is aan te raden om het wenkbrauwserum twaalf weken consistent te gebruiken voor het beste resultaat. De wenkbrauwharen hebben dan allen een groeicyclus voltooid en geprofiteerd van de verzorgende ingrediënten van het serum.

 

Stap 1 Zorg dat de wenkbrauwen en de huid rond en onder de wenkbrauwharen schoon en droog zijn. Borstel je wenkbrauwen eventueel even door zodat huidschilfers en ander vuil uit de wenkbrauwen vallen.

Stap 2 – Breng het wenkbrauwserum aan bij de aanzet van de wenkbrauwharen. Stip eventueel uitgedunde plekken extra aan. Breng het serum bij voorkeur ’s avonds aan na het verwijderen van de make-up. Als je het wenkbrauwserum wilt gebruiken, wacht dan even met aanbrengen van foundation, wenkbrauwgel en gezichtscrème tot het serum goed is ingetrokken.  

Stap 3 Breng het wenkbrauwserum één keer per dag aan en herhaal dit dagelijks.

Stap 4 Breng vervolgens de Hi-Def wenkbrauwgel aan om wat volume en kleur aan de wenkbrauwen te geven. De minerale kleurgel zorgt voor een natuurlijke tint op de wenkbrauwen en laat ze er voller uitzien. Het ideale product voor een instant boost.

 

Tip: Gebruik RevitaBrow twaalf weken lang iedere dag eenmaal voor het beste resultaat. Hierna volstaat het om het wenkbrauwserum drie tot vier keer per week te gebruiken.  

Tip: Het wenkbrauwserum kan eventueel met wenkbrauwverf gecombineerd worden, het is op waterbasis (zie de ingrediëntenlijst).

Aqua, Disodium Phosphate, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphensin, Phosphoric Acid, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camelia Oleifera Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl, Tripeptide-1, Octapeptide-2