Wenkbrauwen groeien niet meer?


Wenkbrauwen groeien niet meer

Volle wenkbrauwen geven vorm aan het gezicht, waardoor men er jonger uitziet. Helaas heeft niet iedereen de aanleg voor natuurlijk volle wenkbrauwen. Door overplucking in het verleden of doordat de wenkbrauwen simpelweg niet meer groeien, kunnen de wenkbrauwen dun en ongelijk worden. Gelukkig zijn er veel oplossingen om ogenschijnlijk vollere wenkbrauwen te krijgen. Zo helpt een wenkbrauwpotlood, een wenkbrauwserum en wenkbrauwgel.

 

Te dunne wenkbrauwen

Als de wenkbrauwen te dun geëpileerd zijn, is dit snel te herstellen met een wenkbrauwpotlood. Kies een net iets donkerdere tint dat de eigen haarkleur en zet korte streepjes over de wenkbrauwharen heen. Zet de streepjes in de richting van de natuurlijke haren en ga niet te ver buiten de eigen haarlijn, dan wordt het resultaat zo natuurlijk mogelijk. Lees in ons nieuwsbericht over wenkbrauw vormen  wat de verhoudingen van een natuurlijke en mooie wenkbrauw zijn.

 

Overplucking

Als de wenkbrauwharen in het verleden te vaak uitgetrokken zijn, groeien er geen haren of alleen dunne en zwakke haren terug. Dit wordt overplucking genoemd. RevitaBrow Advanced wenkbrauwserum van RevitaLash verzorgt en versterkt de wenkbrauwharen met krachtige natuurlijke stoffen. Binnen korte tijd helpt het wenkbrauwserum van RevitaLash bij het verkrijgen van mooie wenkbrauwen. Wees erg voorzichtig met het epileren van de wenkbrauwen, de haren groeien niet oneindig terug.

 

Wenkbrauwen modelleren

Zodra de wenkbrauwen weer mooi en vol zijn, is het belangrijk om ze goed in model te houden. Hierdoor lijken ze voller en zien ze er verzorgder uit. Door middel van een wenkbrauwgel blijven alle haartjes mooi de goede kant op staan. RevitaLash® Hi-Def Tinted Wenkbrauw Gel is een gekleurde wenkbrauwgel die direct de uitgedunde plekken in de wenkbrauw opvult. Zo zijn eventuele epileerfouten gemakkelijk te maskeren.Laatste Artikelen