5 tips voor langere wimpers


Al eeuwenlang zijn vrouwen bezig met het krijgen van langere wimpers. Niet zo gek, want lange wimpers staan symbool voor vrouwelijkheid en zorgen voor een zwoele, intense blik. Je kan natuurlijk kiezen voor wimperextensions. Je wimpers ogen dan erg lang, maar het is –logisch- niet natuurlijk. Daarnaast zijn wimperextensions geen lange termijnoplossing. Na een tijdje gaan deze er weer vanaf. De zwaarte en de lijm van de extensions maken je eigen wimpers er vaak niet mooier op. Sterker nog: je wimpers zijn hierna vaak een stuk breekbaarder en korter. Maar hoe kom je dan wel aan dat geweldige paar langere wimpers? Wij zetten een paar tips voor je op een rij.

 

1. RevitaLash wimperserum

Dé oplossing voor langer uitziende wimpers: RevitaLash wimperserum. Wereldwijd gebruiken duizenden vrouwen dit gepatenteerde serum. Hoe het werkt? Enorm eenvoudig! Het wimperserum zit vol verzorgende ingrediënten die je wimpers steviger en voller maken. Je wimpers breken hierdoor minder snel af waardoor ze langer doorgroeien. Breng het serum simpelweg twaalf weken lang elke dag aan boven de wimperrand voor een optimaal resultaat.

 

2. Voorzichtig reinigen

Enorm belangrijk bij het krijgen en onderhouden van langere wimpers: de reiniging. Elke dag je make-up verwijderen is een echte must. Restjes mascara beschadigen vaak je wimpers waardoor deze snel afbreken. Nog erger: deze restjes kunnen je ook een ontstoken oog opleveren. Wanneer je je oogmake-up verwijdert is het belangrijk om dit uiterst voorzichtig te doen. Gebruik goede make-up removers en verwijder de mascara zachtjes van boven naar beneden. Zo breken je wimpers niet voortijdig af en liggen langere wimpers binnen handbereik.

3. Verwarmde wimperkruller

In no time langere wimpers? Het krullen van de wimpers met een wimperkruller zorgt ervoor dat de wimpers meer omhoog gaan staan. Hierdoor lijken de wimpers langer en voller, zonder hulp van make-up. Het is echter wel belangrijk om erg voorzichtig te zijn bij het krullen van de wimpers. Te ruwe bewegingen kunnen je wimpers beschadigen, waardoor ze broos worden en afbreken. Daarnaast is het belangrijk om je wimpers altijd te krullen wanneer deze schoon en make-up vrij zijn. Op deze manier krijg je het mooiste effect en breken je wimpers niet af. Ho verwarm je een wimperkruller? Houd hem daarvoor even bij de föhn. Let op: laat de wimperkruller niet té warm te laten worden. Een te hete kruller kan de wimpers beschadigen of zelfs verbranden.
 

4. Kies de juiste mascara

Gebruik je mascara? Dan lijken je wimpers door de zwarte kleur automatisch langer. Dankzij de mascara kleur je de blonde uiteinden van de wimpers namelijk ook mee. Let er wel op dat je de juiste mascara kiest. Zo is waterproof mascara erg moeilijk te verwijderen. Hierdoor beschadig je je wimpers sneller of breken ze –in het ergste geval– af. Onze Volumizing Mascara is niet waterproof, maar wel waterresistent. Je mascara is dus eenvoudig te verwijderen, maar overleeft ook zeker een regenbuitje. Eén laatste tip: vervang je oude mascara op tijd. De meeste mascara’s zijn na openen nog maar drie maanden houdbaar. Daarna neemt het aantal bacteriën toe. Dit kan je wimpers beschadigen, maar ook je ogen. Opletten dus!

5. Gebruik een primer

Zijn je wimpers nog niet lang genoeg? Met dit trucje krijg je nog langere wimpers. Breng voor een extra boost de RevitaLash Volumizing Primer aan. Deze breng je aan op de wimpers voordat je mascara opdoet. De primer versterkt de wimpers, waardoor ze er voller en langer uitzien.

Gebruik al onze tips en missie voor langere wimpers geslaagd!Laatste Artikelen